Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Pochettino: “ Η Liverpool ξοδεύει πολλά χρήματα, εμείς φτιάχνουμε παίχτες ”

Pochettino: “ Η Liverpool ξοδεύει πολλά χρήματα, εμείς φτιάχνουμε παίχτες ”

Δηλώσεις στο ESPN έκανε ο προπονητής της Tottenham, Mauricio Pochettino και για μια ακόμη φορά θέλησε να υποστηρίξει την απόφαση του να μην αγοράσει κανέναν παίκτη, ούτε το καλοκαίρι, αλλά ούτε και τον Γενάρη (έχουν περάσει 12 μήνες από την τελευταία μεταγραφή των Spurs).

Ο Αργεντινός τεχνικός τόνισε, πως η Liverpool ξοδεύει πολλά χρήματα τα τελευταία χρόνια, για να αγοράσει τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, ενώ εκείνος προσπαθεί να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές.

“ Κατά τα προηγούμενα χρόνια η Liverpool έχει ξοδέψει πάρα πολλά χρήματα. Εμείς για κάποιους λόγους δεν μπορούμε να το κάνουμε αυτό και προσπαθούμε να δουλεύουμε με νέους παίκτες. ” Είπε ο προπονητής της Tottenham.

“ Διαθέτουμε ποδοσφαιριστές με λαμπρό μέλλον, όπως ο Harry Kane, ο Harry Winks, ο Christian Eriksen, ο Dele Alli και ο Kieran Trippier. Όλοι τους έχουν σπουδαίο ταλέντο. ”

“ Εμείς φτιάχνουμε τους παίχτες. Η Liverpool δεν το κάνει αυτό. Χρειαζόταν έναν αμυντικό και πήρε τον Van Dijk. Ήθελαν επίσης έναν τερματοφύλακα και είδαν ποιος είναι ο καλύτερος και τον πήραν! Αγόρασαν τον Alisson. ”

“ Είναι ακριβώς το ίδιο που κάνει και η Manchester City. Είναι λογικό να το κάνει αυτό η Real Madrid και η Barcelona, διότι αυτές οι δύο βρίσκονται σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Η Tottenham προς το παρόν δεν έχει φτάσει σε αυτό το επίπεδο. ”

Τα χρήματα που ξοδεύει η Liverpool σχολίασε ο Pochettino.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com