Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Λατρεύω τη δουλειά μου ”

Klopp: “ Λατρεύω τη δουλειά μου ”

Συνέντευξη στο BBC παραχώρησε ο προπονητής των Reds, Jürgen Klopp και μίλησε για τη δουλειά του ως προπονητής, την μάχη και τον τίτλο, αλλά και τον πρωταθλητισμό που κάνει με τις ομάδες του τα περισσότερα χρόνια.

Ο Klopp πρώτα ρωτήθηκε αν απολαμβάνει τον πρωταθλητισμό και την μάχη του τίτλου: 

“ Όχι ποτέ, δεν είναι η πιο αγχώδης δουλειά στον κόσμο, αλλά έχει μεγάλη ένταση και πρέπει να φέρεις τα σωστά αποτελέσματα σε μικρό χρονικό διάστημα. Δήλωσε ο Γερμανός προπονητής.

“ Το ποδόσφαιρο δεν είναι το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο, αλλά είναι αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς. ”

“ Δεν είναι εύκολο να το απολαμβάνω, αλλά αγαπώ την δουλειά μου. ”

Για τη σημασία του τίτλου: 

“ Η αλήθεια είναι πως δεν συναντώ πολύ κόσμο. Είμαι στο Anfield, ή εδώ (Melwood) ή στο σπίτι. Θα ήμουν αρκετά ενθουσιασμένος, αν ήμουν οπαδός της Liverpool αυτόν τον καιρό. Ξερώ πόσο σημαντική είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος για εκείνους. ”

“ Πάνω από όλα ο τίτλος είναι σημαντικός για τους οπαδούς μας. Όχι για εμένα. Το ονειρεύονται εδώ και καιρό, συγκεκριμένα για 29 χρόνια. Εμείς πρέπει να το δώσουμε στους οπαδούς. ”

Ο Klopp εξήγησε γιατί η υπόθεση του τίτλου δεν είναι μόνο δύο ομάδων: 

“ Δεν είναι μόνο η Manchester City. Το έχει πει ξανά. Όλοι ξεγράφουν την Tottenham και αρκετοί περισσότεροι μετά τους δύο αποκλεισμούς τους από τα κύπελλα. Εγώ δεν το καταλαβαίνω όμως αυτό. ”

“ Η Manchester City είναι μια πολύ καλή ομάδα και βρίσκεται σε παρόμοια ηλικία με τη δική μας, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο peak τους ως ομάδα. Θα είναι πολύ δύσκολο και δεν ξέρω που θα τερματίσει η κάθε ομάδα στο τέλος της σεζόν. Εμείς δεν το σκεφτόμαστε και πολύ. Το μόνο που θέλουμε είναι να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. ”

Οι νίκες ενδιαφέρουν τον Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com