Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Ήταν πέναλτι όσα πήρε ο Salah ”

Klopp: “ Ήταν πέναλτι όσα πήρε ο Salah ”

Για τον Mohamed Salah και τα πέναλτι που έχει κερδίσει μέχρι στιγμής μίλησε ο Jürgen Klopp και με αφορμή τον σημερινό αγώνα κόντρα στην Leicester έκανε την σύγκριση μεταξύ του Αιγύπτιου και του επιθετικού των Foxes, Jamie Vardy.

Ο Klopp ρωτήθηκε για πέναλτι που ζήτησε ο Salah στον τελευταίο αγώνα των Reds:

“ Αυτή ήταν η πρώτη φορά που έπεσε στο έδαφος χωρίς να υπάρχει πέναλτι. ” Είπε αμέσως ο Γερμανός.

“ Για τις άλλες περιπτώσεις δεν έχουμε τίποτα να πούμε, ήταν πέναλτι και δόθηκε. Δεν έχω να του εξηγήσω τίποτα. Γνωρίζει ότι δεν πρέπει να πέφτει, όταν δεν υπάρχει πέναλτι. ”

“ Όλα τα πέναλτι που έχει κερδίσει, ήταν πέναλτι. Ο κόσμος αντιδράει συνέχεια, σαν να έχει κάνει βουτιά, δεν ισχύει όμως αυτό. Δεν χρειάζεται αίμα, για να δοθεί ένα πέναλτι. ”

Ο προπονητής της Liverpool μίλησε και για ένα πέναλτι, που προσπάθησε να κερδίσει ο Jamie Vardy: 

“ Μήπως μίλησε κανείς στον Vardy, όταν προσπάθησε να κερδίσει ένα πέναλτι; Είχε βουτήξει, για να το κερδίσει. Δεν θυμάμαι ποιος ήταν ο αντίπαλος. Είχα δει το παιχνίδι, αλλά δεν θυμάμαι τον αντίπαλο. Κανείς δεν λέει ότι κάνει βουτιές. ”

“ Υπάρχουν περιπτώσεις, οι οποίες φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν υπάρχει πέναλτι, αλλά ο κόσμος δεν συζητά για αυτές, γιατί δεν πρόκειται για την Manchester United, την Liverpool, την Manchester City, την Chelsea ή την Arsenal. ”

Ο Salah κάνει το 4-1 κόντρα στην Arsenal.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com