Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: “ Ο Klopp μας βοηθάει να διατηρούμε την ψυχολογία μας ”

Wijnaldum: “ Ο Klopp μας βοηθάει να διατηρούμε την ψυχολογία μας ”

O Gini Wijnaldum με τον καλό του φίλο, Jurgen Klopp!

Στο δεύτερο μέρος των δηλώσεών του στο Premier League Productions ο Gini Wijnaldum μίλησε μόνο για τον προπονητή των Reds, Jürgen Klopp και εξήγησε, τον τρόπο με τον οποίο βοηθάει ο Γερμανός την ομάδα να ξεπεράσει μια ήττα ή μια άσχημη εμφάνιση.

Ο Ολλανδός μέσος είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση στον αυριανό αγώνα με αντίπαλο την Leicester στο Anfield μετά τον τραυματισμό του, που τον άφησε εκτός από το παιχνίδι με την Crystal Palace.

“ Πάντα μαθαίνεις μετά από μια ήττα, μαθαίνεις πολλά περισσότερα από ότι, όταν κερδίζεις. Γιατί όταν κερδίζεις δεν βλέπεις τα λάθη που έκανες στον αγώνα. ” Δήλωσε ο Gini Wijnaldum.

“ Όταν χάνεις ένα παιχνίδι το αναλύεις πολύ περισσότερο από ένα άλλο που κέρδισες. Φυσικά και μάθαμε πράγματα από την ήττα μας στο πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες μαθαίνουν από τις ήττες τους. ”

“ Αυτό που γνωρίζω, πως είναι το πιο σημαντικό μετά από μια ήττα είναι να κρατήσεις την καλή σου ψυχολογία και σε αυτό μας βοηθάει ο Jürgen Klopp. Αυτό ακριβώς μας είπε μετά τις ήττες από Wolves και από Manchester City. Ότι πρέπει να κρατήσουμε την ψυχολογία και να δουλέψουμε πολύ πιο σκληρά. ”

“ Μας έκανε να πιστέψουμε, ότι έπρεπε να το αντιμετωπίσουμε και έπρεπε να δουλέψουμε περισσότερο από πριν. ” Ολοκλήρωσε ο Gini.

Ο Wijnaldum κερδίζει το πέναλτι στο παιχνίδι με την PSG.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com