Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Αμφίβολος για Leicester ο Van Dijk!

Αμφίβολος για Leicester ο Van Dijk!

Αυτά είχε να πει ο Virgil van Dijk μετά τον αγώνα του Etihad.

Τα πρόβληματα δεν δείχνουν να σταματάνε για τη Liverpool τον τελευταίο καιρό. Ο Virgil van Dijk δεν έχει ξεπεράσει ακόμη την ίωση που τον ταλαιπωρεί τις τελευταίες μέρες και παραμένει αμφίβολος για την αυριανή αναμέτρηση με την Leicester στο Anfield.

Ο Ολλανδός στόπερ δεν έχει προπονηθεί από την μέρα, που επέστρεψαν οι Reds από το Dubai και αυτό δεν συνέβη ούτε στην βραδινή προπόνηση της Δευτέρας, με αποτέλεσμα να παραμένει αμφίβολος για τον αγώνα της Τετάρτης.

Αν καταφέρει να προπονηθεί την Τρίτη και δώσουν το ok οι γιατροί της ομάδας, τότε θα ξεκινήσει κανονικά βασικός στο κέντρο της άμυνας για την ομάδα του Klopp. Από την άλλη, αν δεν επανέλθει ούτε την Τρίτη στις προπονήσεις, θα ξεκινήσει ο Dejan Lovren στο πλευρό του Joel Matip, ο οποίος θα πρέπει να θεωρείται σίγουρος.

Ο Dejan Lovren έχει να αγωνιστεί από τις 7 Ιανουαρίο και τον αγώνα FA Cup στο Molineux, ενώ ο Matip στον αγώνα με την Crystal Palace επέστρεψε στη δράση μετά από περίπου ένα μήνα.

Πάντως, ο van Dijk έχει χάσει μόλις ένα παιχνίδι της Premier League τους τελευταίους 12 μήνες με τους Reds. Κόντρα στη Huddersfield τον περασμένο Γενάρη, όταν η Liverpool επικράτησε εύκολα στο John Smith με 0-3.

Ο Lovren είναι έτοιμος να πάρει τη θέση του van Dijk, αν δεν τα καταφέρει ο Ολλανδός.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com