Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Besiktas για Markovic η Liverpool

Δεν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Besiktas για Markovic η Liverpool

"Άκυρος συναγερμός". σύμφωνα με τον Markovic.

Στη Liverpool παραμένει ο Lazar Markovic και όσο περνάνε οι μέρες φαίνεται όλο και πιο δύσκολο να βρεθεί η φόρμουλα αποχώρησης του 24χρονου μέσα στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουάριου, δηλαδή μέχρι το βράδυ της Πέμπτης.

Οι Τούρκοι τις τελευταίες ημέρες και συγκεκριμένα η ιστοσελίδα, Takvim έκαναν αναφορές για επαφές της Liverpool με την Besiktas για την πώληση του Σέρβου. Φυσικά και αυτές οι πληροφορίες δεν ίσχυαν και όπως ακριβώς συνέβη και στην υπόθεση του Omur, τα ρεπορτάζ των Τούρκων δεν είχαν καμία βάση και καμία δόση αλήθειας.

Ο Markovic παραμένει στο Melwood και προπονείται και αγωνίζεται εδώ και πολλούς μήνες με την Under 23 των Reds. Μάλιστα έχει πραγματοποιήσει ορισμένες ενθαρρυντικές εμφανίσεις με την ομάδα του Neil Critchley. Στον τελευταίο αγώνα με αντίπαλο την Swansea, στις 24 Γενάρη είχε ανοίξει και το σκορ στο 24ο λεπτό και οδήγησε στους Reds στη νίκη επί των Κύκνων.

Μπορεί στην Τουρκία να μην καταλήξει, όμως για τον πρώην παίκτη της Benfica υπάρχει ενδιαφέρον από Μεξικάνικες όμαδες και παρά το γεγονός, ότι δεν έχουν καταθέσει προς το παρόν επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, αυτό μπορεί να συμβεί μέσα στις επόμενες μέρες.

Θα είναι το Μεξικό ο προορισμός του Markovic; Θα μάθουμε μέχρι την Πέμπτη το βράδυ…

Ο Lazar Marković με τα χρώματα της Liverpool.
Ο Lazar Markovic με τη φανέλα των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com