Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mignolet: “ Δέχομαι να είμαι δεύτερος, θα δούμε για το μέλλον μου ”

Mignolet: “ Δέχομαι να είμαι δεύτερος, θα δούμε για το μέλλον μου ”

Στη συνέχεια της συνέντευξής του στη Liverpool Echo ο Simon Mignolet μίλησε για την θέση του αναπληρωματικού που έχει στη φετινή Liverpool και τον πρώτο goalkeeper της ομάδας, Alisson Becker.

Ο Βέλγος αναφέρθηκε επίσης και στο μέλλον του και τόνισε, πως μέχρι το καλοκαίρι δεν θα υπάρξει κάποια εξέλιξη και τότε θα ξεκαθαρίσει, αν θα συνεχίσει στο Anfield ή αν θα αποτελέσει παρελθόν μετά από 7 χρόνια.

Για τον Alisson και τη θέση του στην ομάδα: 

“ Πλέον είναι πολύ πιο εύκολο να αποδεχθώ την θέση μου στην ομάδα. Αυτό συμβαίνει, διότι η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά και ο Alisson είναι τόσο σημαντικός σε αυτή την πορεία μας. ”

“ Έχει δείξει ποια είναι τα δυνατά του στοιχεία. Βρίσκεται ανάμεσα στους 5 καλύτερους τερματοφύλακες στον κόσμο, αν δεν είναι ο καλύτερος στον κόσμο. ”

“ Έχει πολύ μεγάλο ταλέντο και είναι ο βασικός τερματοφύλακας της Εθνικής Βραζιλίας και έχει αφήσει στον πάγκο τον Ederson της Manchester City. Αυτό λέει πολλά. ”

Για το μέλλον του ο Mignolet δήλωσε: 

“ Όσα είχαν γραφτεί το καλοκαίρι δεν ήταν αλήθεια. Αρκετά γράφονται σε κάθε μεταγραφική περίοδο, κάποια ισχύουν και κάποια όχι. Δεν πρέπει να τα πιστεύουμε όλα. ”

“ Τίποτα δεν θα συμβεί τις επόμενες ημέρες του Ιανουαρίου με το μέλλον μου. Θα μείνω εδώ. Ελπίζω να έχουμε κερδίσει το Champions League και την Premier League και θα δούμε μετά τι γίνει. ”

“ Πάντως, όπως έχω τονίσει και άλλες φορές, θέλω να αγωνίζομαι. Θα γίνω 31 τον Μάρτιο και δεν θέλω να κάθομαι στον πάγκο. ”

Ο Alisson κάνει την διαφορά στους Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com