Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mane: “ Θέλω το πρώτο μου τρόπαιο με τη Liverpool ”

Mane: “ Θέλω το πρώτο μου τρόπαιο με τη Liverpool ”

Η Liverpool οδεύει προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο Sadio Mane εξέφρασε την επιθυμία του να σηκώσει το τρόπαιο της Premier League τη φετινή σεζόν με δηλώσεις του στο τεύχος του Φεβρουαρίου του περιοδικού, World Soccer.

Ο Σενεγαλέζος έφτασε κοντά στον πρώτο του τίτλο με τους Reds την περσινή σεζόν, όταν και είχε ισοφαρίσει προσωρινά στον τελικό του Champions League με την Real Madrid, πριν δώσει ο Gareth Bale το τρόπαιο στους Μαδριλένους.

Ο Mane μίλησε και για το νέο του συμβόλαιο, το οποίο υπέγραψε πριν δύο μήνες: 

“ Υπήρχαν διάφορες φήμες, αλλά όλα αυτά είναι μέρος του χώρου του ποδοσφαίρου. Πρέπει να ζήσεις με αυτό. Εμένα το μόνο που ενδιαφέρει είναι η Liverpool. ” Ανέφερε ο διεθνής Σενεγαλέζος.

“ Ο Mo και ο Bobby είχαν ήδη ανανεώσει και το μόνο που ρώταγε ο κόσμος, ήταν πότε θα ανανεώσω και εγώ. Έλεγα σε όλους, ότι θα συμβεί και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. ”

“ Και τελικά τι έγινε; Ανανέωσα και όλοι είμαστε χαρούμενοι. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα και πιστευώ, ότι το ίδιο νιώθει και ο κόσμος για εμένα. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία με τον σύλλογο. Ελπίζουμε αυτή η χρόνια να φέρει κάτι ξεχωριστό στην ομάδα. ”

Για την επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους με την ομάδα ο Mane είπε: 

“ Δεν μπορώ να περιμένω για την στιγμή που θα σηκώσω το πρώτο μου τρόπαιο με την ομάδα. Γνωρίζω πως οι οπαδοί θέλουν να μας δουν να σηκώνουμε το τρόπαιο της Premier League. ”

“ Θα είναι μια σπουδαία στιγμή για την ομάδα. Έχει περάσει αρκετός καιρός για μια ομάδα όπως η Liverpool από την τελευταία φορά που κατέκτησε το πρωτάθλημα. ”

“ Πιστεύουμε ότι πλέον βρισκόμαστε στον σωστό δρόμο. Έχουμε δυνατούς αντιπάλους, όμως γιατί να μην είμαστε εμείς οι πρωταθλητές; ”

Ο Mane εκτελεί τον De Gea.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com