Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Mark Clattenburg: «Ο Salah πέφτει εύκολα για penalty!»

Mark Clattenburg: «Ο Salah πέφτει εύκολα για penalty!»

Μια απόπειρα ενίσχυσης της φήμης που πλανάται τελευταίως στην ατμόσφαιρα για τον Mo Salah έκανε ο γνωστός διαιτητής, Mark Clattenburg.

Ο πρώην referee της Premier League ισχυρίστηκε ότι ο παίκτης της Liverpool έχει μία τάση να εκμαιεύει σφυρίγματα υπέρ του, ευρισκόμενος εντός της της μεγάλης περιοχής του αντιπάλου.

Μιλώντας στη Daily Mail, o Clattenburg τεκμηρίωσε τη θέση του αυτή ως ακολούθως:

«Ο Mo Salah έπεσε μέσα στη μεγάλη περιοχή χωρίς να τον αγγίξει ο Mamadou Sakho.»

«Δεν έχει σημασία πού δε ζήτησε penalty διότι προσπαθούσε να παραπλανήσει τον διαιτητή, Jonathan Moss, ο οποίος έπρεπε να του δείξει την κίτρινη κάρτα.»

«Ένα πράγμα πού έχω προσέξει, είναι ότι όταν ο Salah πέφτει κάτω για να κερδίσει penalty, τοποθετεί τα χέρια του πάνω από το κεφάλι», εξηγεί.

«Ο Salah κατηγορήθηκε ότι έπεσε υπερβολικά εύκολα στα penalty πού κέρδισε κόντρα στις Newcastle και Arsenal. Σε όλες αυτές τις φάσεις πού έπεσε, δεν υπήρχε περίπτωση να σκοράρει, οπότε φαίνεται ότι προτιμά να κερδίσει penalty.»

Ο Clattenburg δε θα μπορούσε να μας αφήσει χωρίς έναν επίλογο για το θέμα του Mo:

«Μιας και είναι ο εκτελεστής penalty της Liverpool, θα γνωρίζει ότι κερδίζοντας ένα, έχει την ευκαιρία να σκοράρει, και κατά συνέπεια να αυξήσει τις πιθανότητές του να κερδίσει το Χρυσό Παπούτσι (το βραβείο του πρώτου scorer)

H φάση του Salah με τον Mamadou Sakho για την οποία έκανε λόγο ο Mark Clattenburg.
H φάση του Salah με τον Mamadou Sakho για την οποία έκανε λόγο ο Mark Clattenburg.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com