Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Souness: «Στο σωστό δρόμο η Liverpool»

Souness: «Στο σωστό δρόμο η Liverpool»

Πριν το παιχνίδι με την Crystal Palace, ο παλιός παίκτης της Liverpool, Graeme Souness μίλησε στο liverpoolfc.com και τόνισε πως η ομάδα του Jurgen Klopp βρίσκεται στο σωστό δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στην κορυφή της Αγγλίας μετά από πολλά χρόνια.

«Η ομάδα πηγαίνει εξαιρετικά ως τώρα» σχολίασε ο Σκωτσέζος πρώην μέσος των Reds για να συμπληρώσει: « Δεν πρέπει όμως να χαλαρώσει. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα και η City είναι πραγματικά μία καλή ομάδα. Απλά η Liverpool πρέπει να κοιτάει κάθε φορά το επόμενο παιχνίδι και το πιο σημαντικό είναι να είναι προσγειωμένη. Εάν μπορέσει να κρατήσει αυτό το προβάδισμα των τεσσάρων βαθμών ως το τέλος, θα είναι πολύ σημαντικό. Αυτό όμως που κάνει τη φετινή Liverpool μεγάλη ομάδα, είναι η ικανότητα της να κερδίζει τα παιχνίδια στα οποία δεν είναι πολύ ανώτερη από τους αντιπάλους της. Αυτές οι νίκες χαρακτήρα, μπορούν να σου δώσουν το πρωτάθλημα.»

Θυμίζουμε πως ο Graeme Souness έμεινε στην ομάδα έξι χρόνια (1978-1984) και κατέκτησε πέντε τίτλους πρωταθλήματος και τρία ευρωπαϊκά τρόπαια.

Ο Graeme Souness τον καιρό πού αγωνιζόταν στη Liverpool.
Ο Graeme Souness τον καιρό πού αγωνιζόταν στη Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com