Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Η ομάδα έχει χαρακτήρα ”

Klopp: “ Η ομάδα έχει χαρακτήρα ”

Η Liverpool πήρε μια πολύ σημαντική νίκη το Σάββατο σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι με αντίπαλο την Crystal Palace. Οι Reds απέδειξαν πως πλέον έχουν χαρακτήρα σαν ομάδα, όπως τόνισε και ο Jürgen Klopp στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Liverpool.

Για τον χαρακτήρα των παικτών: 

“ Ο χαρακτήρας της ομάδας δεν αποτελεί έκπληξη και κανείς δεν εξεπλάγη από την αντίδρασή μας. Αν υπήρχε κάτι στην ομάδα πριν έρθω εγώ, αυτό ήταν ο χαρακτήρας. ”

“ Από τότε που γνωρίζω τα παιδιά, από τον Οκτώβρη του 2015, όλοι είχαν απίστευτο χαρακτήρα. Πάντα δούλευαν σκληρά και απλά έπρεπε να προσθέσουμε μερικά πράγματα στο παιχνίδι μας. Η αυτοπεποίθηση τους και η πίστη στον εαυτό τους έπρεπε να αυξηθεί. ”

“ Τα παιδιά πάντα είναι έτοιμα να παλέψουν. Δεν ήταν η πρώτη φορά φέτος που το έδειξαν, αλλά χρειάστηκε να το κάνουν ξανά. Ήταν ξεχωριστός αγώνας. Μου άρεσε η εμφάνισή τους. ”

Για τους οπαδούς της ομάδας: 

“ Για τους οπαδούς το πρώτο ημίχρονο ήταν κάπως δύσκολο και δεν ήταν το καλύτερο. Ήμασταν πίσω με 0-1 και είμαι σίγουρος, πως πολλοί πίστευαν πως είχε έρθει η ώρα που θα χάσουμε. Τελικά δεν είχε έρθει. ”

Όσο για το πως ήρθε η ανατροπή ο Klopp ανέφερε: 

“ Είπα στους παίκτες, οτι το πιο σημαντικό είναι να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μην μας παρασύρουν τα νεύρα μας. ”

“ Έπρεπε να βελτιώσουμε μερικά πράγματα και συγκεκριμένα έπρεπε να προστατεύσουμε την αριστερή μας μας πλευρά. Το καταφέραμε. Πάντα βέβαια χρειάζεσαι και την τύχη, για να πάρεις έναν αγώνα και την είχαμε, αλλά δεν ήταν μεγάλη. ”

“ Αξίζαμε τη νίκη σε αυτό το πραγματικά πολύ δύσκολο παιχνίδι. ”

Ο Klopp πανηγυρίζει τη νίκη των Reds.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com