Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι δηλώσεις του Salah μετά τη νίκη επί της Crystal Palace

Οι δηλώσεις του Salah μετά τη νίκη επί της Crystal Palace

Η Liverpool νωρίτερα σήμερα το απόγευμα επικράτησε σε έναν αγώνα-θρίλερ της Crystal Palace στο Anfield με 4-3. Αν μπορούμε να ξεχωρίσουμε έναν παίκτη από την τελευταία νίκη των Reds, αυτός είναι σίγουρα ο Mohamed Salah.

Ο Αιγύπτιος σκόραρε δύο τέρματα κόντρα στους Eagles, έφτασε τα 50 στην Premier League και πέρασε ξανά στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Φαραώ έκανε τις εξής δηλώσεις στο BBB:

“ Γνωρίζαμε από πριν το παιχνίδι, ότι θα ήταν πολύ δύσκολος αγώνας. Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξαν πολύ καλά και καλύτερα από εμάς. Ήταν καλοί και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως εμείς τους κλείσαμε στην περιοχή τους. Το πιο σημαντικό είναι το αποτέλεσμα και το αποτέλεσμα του αγώνα είναι καλό για εμάς. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι πάντως. ”

“ Δεχθήκαμε 3 γκολ. Είναι σκληρό, αλλά έπρεπε να το αποδεχθούμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και πρέπει να παλέψεις για να πάρεις τη νίκη. ” Πρόσθεσε ο Mo.

“ Μιλήσαμε στα αποδυτήρια και καταλήξαμε στο ότι πρέπει να μείνουμε δυνατοί και συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Ήμασταν πίσω και ήταν μια δύσκολη στιγμή. ”

“ Η συζήτησή μας στα αποδυτήρια ήταν και το πιο σημαντικό σήμερα. Όταν βρίσκεσαι πίσω στο σκορ, πρέπει να βρεις τον τρόπο να αντιδράσεις. Ο προπονητής στο ημίχρονο μας έδωσε τις κατάλληλες οδηγίες, εμείς παίξαμε καλύτερα στο δεύτερο μέρος, αξίζαμε την νίκη και τελικά την πήραμε. ”

Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος ο Mohamed Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com