Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Van Aanholt: “ Θα σταματήσω τον Salah ”

Van Aanholt: “ Θα σταματήσω τον Salah ”

Μόνο λίγες ώρες έμειναν, για να επανέλθουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις οι Reds και να αντιμετωπίσουν την Crystal Palace του Patrick van Aanholt στο Anfield.

Ο βασικός αριστερός οπισθοφύλακας των Eagles μίλησε στο Sky Sports για τον αυριανό αγώνα και τόνισε, πως έχει έρθει η ώρα να σταματήσει τον προσωπικό του αντίπαλο στον αγώνα, Mohamed Salah.

Patrick, αύριο αντιμετωπίζετε τη Liverpool, ποιες είναι οι σκέψεις σου για το παιχνίδι: 

“ Δύσκολο παιχνίδι, ειδικότερα στο Anfield, διότι θα μας πιέσουν πολύ. Θα πάμε στον αγώνα συγκεντρωμένοι και θα έχουμε μελετήσει τον πρώτο αγώνα. Θα δούμε τι θα συμβεί. ” Απάντησε ο van Aanholt.

Έχετε κερδίσει τη City, η City κέρδισε τη Liverpool, σας δίνει αυτοπεποίθηση αυτό; 

“ Ναι, μας δίνει. Οι νίκες πάντα μας δίνουν περισσότερη αυτοπεποίθηση. Πάντα είναι όμορφο να νικάς. Είναι ξεχωριστό να κερδίζεις τον πρωταθλητή και εμείς το καταφέραμε. Αν κερδίσουμε και αύριο θα είμαι πολύ χαρούμενος. ”

Εσύ προσωπικά θα έχεις τον Mohamed Salah ως αντίπαλο στον αγώνα: 

“ Πάντα θέλω να αντιμετωπίζω τους καλύτερους. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος και έχει έρθει η ώρα να τον σταματήσω. Πρέπει να τον κλείσω, ώστε να μην σκοράρει να μην κάνει μια καλή εμφάνιση. ”

Η επιθετική τους τριάδα είναι πολύ καλή ομώς. Πως προετοιμάζεσαι για το παιχνίδι: 

“ Ναι έχουν μια πολύ καλή επιθετική τριάδα. Έχουν και τον Shaqiri και τον Sturridge. Θα είναι δύσκολο, αλλά μπορούμε να το καταφέρουμε. Το κάναμε κόντρα στην Manchester City. Μπορούμε να το κάνουμε ξανά.

Ο Van Aanholt για τον αυριανό αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com