Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: “ Πιστεύουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ”

Wijnaldum: “ Πιστεύουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος ”

Μετά τον παίκτη της Crystal Palace, Patrick van Aanholt έκανε και ο μέσος των Reds, Gini Wijnaldum δηλώσεις στο Sky Sports για την αυριανή αναμέτρηση με τους Eagles και για τη μάχη του τίτλου.

“ Πιστεύω πως θα ήταν πολύ χάζο, αν έλεγα πως δεν πιστεύουμε στην κατάκτηση του τίτλου. Οπότε ναι πιστεύουμε. Το ίδιο ισχύει και για την Manchester City. Και εκείνοι αν τους ρωτήσεις θα σου απαντήσουν θετικά. ”

“ Αν πεις όχι, είναι κακό σημάδι, αλλά ας περιμένουμε μέχρι το τέλος της σεζόν και θα δούμε τι θα συμβεί τότε. Θα τα δώσουμε όλα, θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλους αγώνες και στο τέλος της σεζόν θα δούμε το αποτέλεσμα. Έχουμε δρόμο μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος. ”

Για το παιχνίδι με τους Eagles ο Wijnaldum ανέφερε: 

“ Εγώ προτιμώ να μιλάω για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όπως αυτό με την Crystal Palace. Συγκεντρωνόμαστε εκεί και όχι στην κουβέντα για τον πρωταθλητή. Θέλουμε να κάνουμε όσο καλύτερη σεζόν γίνεται. ”

“ Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό κατά τη διάρκεια της σεζόν και θέλουμε να φτάσουμε σε επιτυχίες. Στο τέλος της χρονιάς πρέπει να λέμε, πως τα δώσαμε όλα και κάναμε το καλύτερο που μπορούσαμε. ”

Ο Ολλανδός μέσος μπορεί να μην αγωνιστεί αύριο, λόγω ενός μικροτραυματισμού.

Πιστεύει στο πρωτάθλημα ο Wijnaldum.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com