Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: “ Να μείνουμε στην κορυφή ”

Robertson: “ Να μείνουμε στην κορυφή ”

Για τη μάχη του τίτλου μεταξύ των Reds και της Manchester City μίλησε ο αριστερός μπακ της ομάδας μας, Andrew Robertson.

Η Liverpool επικράτησε της Brighton στο Amex το απόγευμα του Σαββάτου και παρέμεινε στην κορυφή της Premier League και στο +7 από τη δεύτερη Manchester City.

Ο Σκωτσέζος δήλωσε πως η Liverpool είναι στην κορυφή και στοχεύει να παραμείνει σε αυτή μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος.

“ Ελπίζουμε να μπορέσουμε να μείνουμε στην κορυφή. Αυτός είναι ο βασικός μας στόχος. Να συνεχίσουμε να κερδίζουμε τα παιχνίδια και βρισκόμαστε στην κορυφή, όπου δηλαδή είμαστε αυτή τη στιγμή. ”

“ Και ακόμη και αν έχουμε στραβοπατήματα, πρέπει να επιστρέφουμε στις νίκες το συντομότερο. Δεν μπορώ να πω πως ήταν στραβοπάτημα στο Etihad, αλλά ήταν η πρώτη μας ήττα στη σεζόν και ήταν καλό που αντιδράσαμε με νίκη στον επόμενο αγώνα. ”

Ο Robertson σχολίασε και τα δύο παιχνίδια κόντρα στην Brighton: 

“ Και οι δυο αγώνες με την Brighton ήταν πολύ  σημαντικοί για εμάς. Δεν κάναμε τις καλύτερές μας εμφανίσεις και πήραμε τους 3 βαθμούς. ”

“ Και στον εντός έδρας αγώνα, πιθανότατα δεν βρεθήκαμε στην καλύτερή μας μέρα, αλλά και πάλι πήραμε τη νίκη με 1-0. ”

“ Και στον αγώνα του Σαββάτου κάναμε ακριβώς το ίδιο πράγμα. Δεν παίξαμε το καλύτερό μας ποδόσφαιρο, αλλά η νοοτροπία νικητή που έχουμε μας μετέτρεψε τους 0 βαθμούς σε 3. ”

Οι πανηγυρισμοί της Liverpool στο Amex.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com