Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ferdinand: «Πρέπει να αποφορτίσει του παίκτες ο Klopp»

Ferdinand: «Πρέπει να αποφορτίσει του παίκτες ο Klopp»

Ο Rio Ferdinand, πρώην ποδοσφαιριστής της Manchester United και νυν σχολιαστής του BT Sport , μίλησε στο βρετανικό κανάλι για την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει φέτος η Liverpool και δε δίστασε να δώσει μια συμβουλή στον Jurgen Klopp για να οδηγήσει τους  Reds πιο εύκολα στον τίτλο:

«Πιστεύω πως ο Jurgen Klopp πρέπει να αποφορτίσει τους παίκτες από τις επιτυχίες του παρελθόντος και την ιστορία της Liverpool. Είναι κάτι που έμαθα από τον Sir Alex Ferguson, όταν είχα την τύχη να είμαι παίκτης του. Στο παρελθόν, κάθε φορά που η Manchester United ήταν πιεσμένη, ο Sir Alex έβρισκε πάντα τον τρόπο να μας ηρεμεί. Μας έβαζε απλά κάποια πράγματα στο μυαλό και αυτό βοηθούσε την συλλογική μας απόδοση στο γήπεδο. Εάν η Liverpool πετύχει αυτό και κερδίσει κάποια κρίσιμα παιχνίδια, σίγουρα θα πάρει ξανά το μομέντουμ και θα ναι ξεκάθαρο φαβορί για το πρωτάθλημα.»

Οι Reds πάντως, μετά τη χθεσινή νίκη επί της Brighton αύξησαν εκ νέου τη διαφορά από τους διώκτες τους και περιμένουν να δουν τι θα κάνουν Manchester City και Tottenham κόντρα σε Wolves και Manchester United αντίστοιχα.

«Συμβούλεψε» τον Jurgen Klopp ο Rio Ferdinand.
«Συμβούλεψε» τον Jurgen Klopp ο Rio Ferdinand.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com