Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Robertson: “ Δεν κάνει βουτιές ο Salah ”

Robertson: “ Δεν κάνει βουτιές ο Salah ”

3 πέναλτι στους 4 τελευταίους αγώνες της Liverpool έχει κερδίσει ο Mohamed Salah και αρκετές κριτικές έχουν γίνει στον Αιγύπτιο, για τον τρόπο με τον οποίο έχει κερδίσει τα συγκεκριμένα πέναλτι. Ο Φαραώ ανέλαβε και τις 3 εκτελέσεις και τις μετέτρεψε όλες σε γκολ.

Και επειδή πολλά ακούστηκαν, ο Andrew Robertson θέλησε μέσω δηλώσεων του να ξεκαθαρίσει, ότι ο Mo δεν βουτάει, για να καταφέρει να πάρει τα πέναλτι.

“ Δεν είναι παίκτης, ο οποίος θα βουτήξει για πέναλτι. Δεν είναι τέτοιος παίκτης. ”

“ Κάθε φορά που ακούγεται κάτι για βουτιά, ο κόσμος πηγαίνει και βλέπει το replay και καταλαβαίνει, πως υπήρξε επαφή. Αλλά πόσες φορές θα συμβεί αυτό; ”

“ Δεν είμαι σίγουρος, αν και οι παίκτες της Brighton θεώρησαν πως ήταν βουτιά στην αρχή, αλλά σίγουρα μετά κατάλαβαν πως δεν ήταν. Για εμένα ήταν ξεκάθαρο πέναλτι. ”

“ Δεν είναι καθόλου δίκαιο να λένε για τον Mo, ότι πέφτει εύκολα. Στον αγώνα με την Arsenal είχε δεχθεί τρείς κλωτσιές πριν πέσει κάτω. Ακόμα και τότε φώναζαν για βουτιά. Είναι απογοητευτικό αυτό. ” Πρόσθεσε ο Robertson.

“ Δεν έχω ξαναδεί το πέναλτι με την Brighton σε replay, όμως ο διαιτητής δεν το σκέφτηκε πολύ και υπέδειξε αμέσως το πέναλτι. ”

Ο Salah έχει φτάσει τα 14 γκολ στη φετινή Premier League.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com