Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Salah και επιστροφή στις νίκες για τη Liverpool!

Salah και επιστροφή στις νίκες για τη Liverpool!

Η Liverpool επέστρεψε στις νίκες! Οι Reds πέρασαν και από το Amex με σκορ 0-1. Ο Salah το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με καθαρό πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον Gross. Στο +7 από την Manchester City βρίσκονται -τουλάχιστον για την ώρα- οι Reds!

100 συμμετοχές συμπλήρωσε ο Sadio Mane και 50 ο Virgil van Dijk.

Α’ Ημίχρονο: Στην ενδεκάδα των Reds επέστρεψε ο αρχηγός, Jordan Henderson, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Με σύστημα 4-2-3-1 παρέταξε την ομάδα του ο Klopp. Στο κέντρο της άμυνας μαζί με τον Van Dijk ξεκίνησε ο Fabinho. Στο 9’ είχε την πρώτη της καλή στιγμή η Liverpool με μια σέντρα του Robertson. Για λίγο δεν πρόλαβε να βρεί τη μπάλα και να σκοράρει ο Firmino. Μεγάλη ευκαιρία είχε ο Shaqiri στο 27 με κεφαλιά, η οποία πέρασε λίγο άουτ. Τίποτα το αξιοσημειώτο στο πρώτο μέρος.

Β’ Ημίχρονο: Με περισσότερη όρεξη μπήκαν στην επανάληψη οι Reds και απείλησαν με τον Salah στο 47’. Στο 50ο λεπτό οι Reds βρήκαν το γκολ με τον συνήθη ύποπτο, τον Mohamed Salah! Ο Αιγύπτιος κέρδισε πέναλτι από τον Gross, το εκτέλεσε ο ίδιος και έκανε το 0-1. Ο Button έπεσε σωστά, αλλά νικήθηκε από τον Φαραώ. Σε κόρνερ έδιωξε ο Alisson στο 68’ ένα καλό σουτ του Locadia. Πρώτη αλλαγή της Liverpool ήταν ο Milner και στο 72’ πέρασε στη θέση του Shaqiri και ο σχηματισμός της ομάδας άλλαξε σε 4-3-3. Ο Firmino δοκίμασε τα πόδια του εκτός περιοχής στο 75ο λεπτό και ο Button απομάκρυνε. Ο Andone με προβολή έστειλε τη μπάλα άουτ στο 79’ μετά από σέντρα του Bong. Πολύ ωραίο αριστερό σουτ είχε στο 80’ ο Wijnaldum. Ελάχιστα άουτ η προσπάθειά του. Σε κόρνερ έφυγε ένα σουτ του Mane στο 87ο λεπτό μετά από κόντρα στον Duffy. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Salah έχασε μια τεράστια ευκαιρία από τη μικρή περιοχή, για να γράψει το 0-2 μετά από γύρισμα του Milner. Στο 90’ ο Naby Keita πήρε τη θέση του Mane στη δεύτερη αλλαγή των Reds. Στο 92’ ο Alexander-Arnold έσωσε τη Liverpool. Βρήκε λίγο την μπάλα με το πόδι, της άλλαξε πορεία και δεν κατέληξε στον Locadia, που βρισκόταν σε θέση βολής. Με τον Origi έκλεισαν οι αλλαγές της Liverpool στο 94ο και τελευταίο λεπτό. Ο Salah πέρασε εκτός. 

Επόμενος αγώνας για τους Reds το επόμενο Σάββατο, ίδια ώρα (17:00) με αντίπαλο την Crystal Palace στο Anfield.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων :

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Van Dijk, Fabinho, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Shaqiri (72’ Milner), Mane (90’ Keita), Salah (93’ Origi) Firmino.

Brighton: Button, Montoya, Dunk, Duffy, Bong, Stephens, Propper, March, Gross, Locadia, Murray.

Με Salah η Liverpool νίκησε και στο Amex!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com