Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Ήταν μια ώριμη εμφάνιση, είμαι χαρούμενος με τη νίκη μας ”

Klopp: “ Ήταν μια ώριμη εμφάνιση, είμαι χαρούμενος με τη νίκη μας ”

Με 0-1 επικράτησε η Liverpool της Brighton και επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα. Ο Jürgen Klopp δήλωσε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

Για το παιχνίδι και την εμφάνιση της ομάδας του ανέφερε : 

“ Δεν παραχωρήσαμε πολλά φάουλ στην Brighton και αυτό είναι αρκετά καλό. Τα παιδιά κράτησαν τη συγκέντρωσή τους. ”

“ Σήμερα ήταν μια τεράστια νίκη. Αμύνθηκαν τόσο καλά, διότι γνώριζαν πως από το παραμικρό τους λάθος θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Τελικά πήραμε τη νίκη και είμαι απόλυτα χαρούμενος με το αποτέλεσμα. ”

“ Ήταν μια πολύ ώριμη εμφάνιση. Η πιο ώριμη εμφάνιση της σεζόν. Δεν ήταν μια κακή μέρα για εμάς σήμερα, αλλά ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Έχουμε αντιμετωπίσει και άλλες φορές το 4-5-1 και μας έχει δυσκολέψει. Είμαι χαρούμενος που τα παιδιά κατάφεραν να κερδίσουν ένα τέτοιο ματς. ”

Για τον Fabinho: 

“ Ο Fabinho είναι ένας απίστευτος παίκτης. Τρομερός ποδοσφαιριστής. Μπορεί να μην είχαν την μπάλα συνέχεια, διότι την είχαμε εμείς, αλλά έκαναν ότι ακριβώς και στο παιχνίδι του Anfield. Προσπάθησαν να απειλήσουν με σέντρες για το κεφάλι του Murray. Τότε τις έκοψε ο Joe Gomez και τώρα ο Fabinho. Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα σήμερα ο Fabinho. ”

Για τον τραυματισμό του Alexander-Arnold: 

“ Ήταν η τελευταία στιγμή στην προθέρμανση. Ήταν ένα πρόβλημα με τον αστράγαλό του και πόνεσε αρκετά. Μετά πήγαμε στα αποδυτήρια και μας είπε ότι είναι καλά και ξεκίνησε. ”  Είπε ο Klopp.

Με Salah πέρασε από το Amex η ομάδα του Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com