Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Χρειαζόμαστε τον Lallana, θα επιστρέψει ”

Klopp: “ Χρειαζόμαστε τον Lallana, θα επιστρέψει ”

Ούτε στο σημερινό παιχνίδι θα καταφέρει να αγωνιστεί ο Adam Lallana, καθώς ταλαιπωρείται από έναν μικροτραυματισμό, ο οποίος δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί. Η επιστροφή του, ωστόσο δεν θα αργήσει και πιθανότατα θα συμβεί μέσα στις επόμενες 7 ημέρες.

Άλλωστε τον υπολογίζει και ο Jürgen Klopp, όπως δήλωσε και ο ίδιος. Ο Γερμανός δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να αποχωρήσει ο 30χρονος μέσος στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, καθώς πιστεύει πως μπορεί να βοηθήσει στη συνέχεια.

“ Βρισκόμαστε πάντα σε επαφή με τον Adam. Ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός και λογικά θα είναι πίσω την επόμενη εβδομάδα. Είναι μικροτραυματισμός, αλλά τον κράτησε έξω από το παιχνίδι της Δευτέρας. ” Είπε ο Klopp.

“ Τώρα συνέβη και δεν μπορούμε να το αλλάξουμε. Πάντως αντιμετωπίζει την κατάσταση με τον σωστό τρόπο και δεν χάνει την ψυχολογία του. Είναι πολύ ώριμος άνθρωπος και είναι θετικό αυτό. ”

“ Είναι πραγματικά άτυχος και είναι πολύ κρίμα που δεν τον έχουμε μαζί μας. Είναι πάντα δυσάρεστο, όταν τραυματίζεται ένας παίκτης. Πρέπει όμως να το αντιμετωπίσεις και να το ξεπεράσεις. ”

“ Είναι υπέροχο που τον έχουμε στην ομάδα. Είναι ένας πολύ δημιουργικός παίκτης και μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι. Το μόνο που δεν ήταν ευχάριστο είναι ο τραυματισμός στην προπόνηση. ”

“ Και πάλι όμως όλα είναι καλά με τον Adam. Τον χρειαζόμαστε και το γνωρίζει. ”

Επανέρχεται σύντομα ο Adam Lallana.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com