Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου ”

Klopp: “ Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου ”

Μετά από 21 αγώνες στην φετινή Premier League ήρθε η πρώτη ήττα για την Liverpool και ήταν από την περσινή πρωταθλήτρια, Manchester City στο Etihad Stadium με σκορ 2-1.

Η χθεσινή ήττα δεν έδειξε να ανησυχεί τον Jürgen Klopp, ο οποίος δήλωσε πως έχει εμπιστοσύνη στους παίκτες του ενόψει της συνέχειας. Εξάλλου, οι Reds βρίσκονται ακόμη στην κορυφή της βαθμολογίας.

“ Το παιχνίδι είχε μεγάλη ένταση. Έπαιζαν δύο ομάδες, οι οποίες τρέφουν σεβασμό η μια για την άλλη. Εμείς έχουμε κάνει και καλύτερα παιχνίδια. Η City έλεγξε το παιχνίδι και αξιοποίησε τις ευκαιρίες της. Είχαμε και εμείς τις στιγμές μας όμως. Θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει με την ευκαιρία του Mane, αλλά τελικά μια αντεπίθεση της City έκανε τη διαφορά. ” Είπε αρχικά ο Klopp.

Για το αν η City απέδειξε ότι μπορεί να κερδίσει τη Liverpool ο Γερμανός είπε : 

“ Το γνώριζα και από πριν ότι μπορεί να μας κερδίσει η City. Δεν είναι κάτι καινούριο. Την περσινή σεζόν μας κέρδισε 5-0. Ήμασταν λίγο άτυχοι και εκείνοι έβγαλαν μια εκπληκτική αντεπίθεση με τον Sterling πρώτα και τον Sane έπειτα και σκόραραν. Κάποιες φορές θα έχεις την τύχη με το μέρος σου και κάποιες όχι. Η νίκη της City δεν αποτελεί έκπληξη. ”

“ Δεν χρειάζεται κάποιου είδους δύναμη, για να προλάβεις τη μπάλα πριν εκείνη περάσει τη γραμμή. Είναι απλά τύχη. ”

Για την αντίδραση της ομάδας : 

“ Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο μεγάλη εμπιστοσύνη έχω στους παίκτες μου. Αν κάποιος μου έλεγε ότι θα είμαστε 4 πόντους μπροστά μετά τα δύο παιχνίδια με την Manchester City, δεν θα το πίστευα. Θα πλήρωνα γι’ αυτό. ”

“ Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι το διαφορετικό. ”

Ο Klopp πριν την έναρξη του αγώνα.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com