Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πρώτη ήττα στο Etihad για την άτυχη Liverpool

Πρώτη ήττα στο Etihad για την άτυχη Liverpool

Η Liverpool ηττήθηκε από την Manchester City με σκορ 2-1 για την 21η πρώτη αγωνιστική της Premier League, ωστόσο βρίσκεται ακόμα στην κορυφή με +4 από τους Πολίτες. Μεγάλυτερες ευκαιρίες είχαν οι Reds. Κακός ο Lovren.

Α’ Ημίχρονο: Ακριβώς την ίδια ενδεκάδα κατά 10/11 με τον πρώτο προημιτελικό του περσινού Champions League παρέταξε ο Klopp. Με μόνη αλλαγή φυσικά τον Alisson. Στο αρχικό σχήμα ο Henderson. Με αρκετή πίεση ψηλά κυρίως από την Manchester City κύλησε το πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Τεράστια ευκαιρία είχαν στο 18’, όταν ο Salah βρήκε με τέλεια πάσα τον Mane και εκείνος σημάδεψε με το πλασέ του το δοκάρι. Ο Stones απομάκρυνε, η μπάλα χτύπησε στον Ederson, πήγαινε προς τα δίχτυα, αλλά ο Stones πρόλαβε να την απομακρύνει πριν περάσει ολόκληρη τη γραμμή. Η City είχε το πρώτο σουτ της στο 28ο λεπτό με τον David Silva, όμως ήταν αρκετά αδύναμο και ο Van Dijk απομάκρυνε εύκολα. Μεγάλη ευκαιρία για τους Πολίτες στο 39ο λεπτό με σουτ του Sterling και απόκρουση του Alisson και αμέσως μετά η City σκόραρε με τον Sergio Aguero. Ο Bernardo Silva έκανε τη σέντρα, ο Aguero κινήθηκε γρήγορα και εκτέλεσε τον Alisson για το 1-0.

Β’ Ημίχρονο: Ο Alexander-Arnold είχε την πρώτη καλή στιγμή για τους Reds στην επανάληψη με ένα σουτ, ο οποίο δεν βρηκε ωστόσο εστία στο 57’ και αμέσως μετά ο Milner πέρασε εκτός και στον αγωνιστικό χώρο μπήκε ο Fabinho. Καλή προσπάθεια του Danilo με το αριστερό στο 59’, αλλά και αυτή δεν βρήκε εστία. Ξανά μεγάλη ευκαιρία είχαν οι Reds στο με τον Kompany να διώχνει την προσπάθεια του Firmino λίγο πριν περάσει την γραμμή. Ο Βέλγος έκανε το λάθος και διόρθωσε μετά. Η Liverpool τελικά το βρήκε το γκολ στο 64ο λεπτό με τον Firmino! Ο Alexander-Arnold βρήκε με εξαιρετική μεταβίβαση τον Robertson μέσα στην περιοχή, ο Σκωτσέζος γύρισε με κεφαλιά και ο Bobby από κοντά ισοφάρισε για τους Reds. Η ισοπαλια, όμως δεν κράτησε για πολύ, καθώς ο Sane σκόραρε με ωραίο δυνατό σουτ μετά από καλή κίνηση του Sterling. Δοκάρι και μέσα η μπάλα από τον Γερμανό. Τον Shaqiri έβαλε ο Klopp στο ματς στο 77’ στη θέση του Mane. Ο Alisson έσωσε τη Liverpool στην προσπάθεια του Aguero στο 80’ μετά από λάθος του Lovren και ο Ederson λίγες στιγμές αργότερα έδιωξε το πολύ καλό σουτ του Salah σε κόρνερ. Ο Sturridge ήταν η τελευταία αλλαγή για τους Reds στο 86ο λεπτό, στη θέση του Wijnaldum. Δύο λάθη του Lovren έφεραν τη City κόντα στο τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις, ο Alisson όμως νίκησε τον Bernardo Silva από κοντά. Οι Reds πίεσαν για ένα τέρμα, ωστόσο δεν το βρήκαν στον έξτρα χρόνο. 

Η Liverpool πλέον στρέφει την προσοχή της στο FA Cup και το ματς της Δευτέρας στο Molineux κόντρα στη Wolves.

Παραμένει στην κορυφή η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com