Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Έχουμε κερδίσει τον σεβασμό της City ”

Klopp: “ Έχουμε κερδίσει τον σεβασμό της City ”

Τις τελευταίες του δηλώσεις πριν από την αποψινή αναμέτρηση κόντρα στην Manchester City έκανε ο προπονητής της Liverpool, Jürgen Klopp.

Ο Γερμανός τεχνικός των Reds ρωτήθηκε από το Sky Sports και συγκεκριμένα από τον Gary Neville αν έχει χρησιμοποιηθεί τον αγώνα του πρώτου γύρου, για να προετοιμάσει τους παίκτες του :

“ Κάναμε μια ώριμη εμφάνιση σε αυτό το παιχνίδι και ναι το έχουμε χρησιμοποιήσει για την προετοιμασία μας για τον σημερινό αγώνα. ”

“ Κρατήσαμε καλά τη μπάλα, ήμασταν καλοί στις πάσες και πραγματικά καλά προετοιμασμένοι για τον αγώνα. Δημιουργήσαμε φάσεις, αλλά η τελική πάσα ή το τελείωμα δεν ήταν καλά εκείνη την ημέρα. ” Εξήγησε ο Klopp στον Neville.

“ Από την άλλη ήταν και ο σεβασμός. Πιστεύω ότι εκείνη τη νύχτα τον κερδίσαμε. Πιστεύω επίσης ότι έχουμε κερδίσει τον σεβασμό της City και από τα προηγούμενα παιχνίδια. ”

Ο Neville στη συνέχεια ρώτησε τον Klopp για το σημερινό παιχνίδι : 

“ Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με αρκετή ένταση. Όπως ήταν και του πρώτου γύρου, αλλά κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό βέβαια.”

“ Ως ομάδα πρέπει να μαθαίνεις από τα άλλα ματς και εμφανίζεσαι καλύτερα προετοιμασμένος στα επόμενα. ”

“ Δεν κρατάμε βιβλίο για τον κάθε παίκτη του αντιπάλου. Γνωρίζουμε τα πράγματα που είναι σημαντικά για εμάς για τον κάθε έναν από τους αντιπάλους μας. Δεν υπάρχουν μυστικά, όμως δεν υπάρχει λόγος να αποκαλύψω περισσότερες πληροφορίες. ”

Πανέτοιμη για σήμερα η ομάδα του Klopp.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com