Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Kane: “ Να χάσει η Liverpool από την City ”

Kane: “ Να χάσει η Liverpool από την City ”

O Kane δύσκολα θα προλάβει τον Salah

Στους 6 πόντους έχει μειώσει την απόσταση από την κορυφή η Tottenham μετά την προχθεσινή της νίκη επί της Cardiff και πλέον οι παίκτες της έχουν αρχίσει να σκέφτονται την πρώτη θέση. Αυτό κάνει και ο επιθετικός της, Harry Kane.

Ο Άγγλος μίλησε στο Sky Sports για την μάχη του τίτλου και φυσικά αναφέρθηκε στο πολύ μεγάλο σημερινό παιχνίδι ανάμεσα σε Liverpool και Manchester City στο Etihad Stadium.

“ Θα θέλαμε να νικήσει η City την Liverpool, ώστε να φτάσουμε πιο κοντά στην κορυφή, όμως δεν είναι ένα αποτέλεσμα, το οποίο μπορούμε να ελέγξουμε εμείς. ” Ανέφερε ο Kane για τον σημερινό αγώνα του Etihad.

“ Εμείς πρέπει να κοιτάμε τους εαυτούς μας και να κερδίζουμε τα παιχνίδια μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε βρεθεί σε παρόμοια θέση. Πρώτα με την Leicester και έπειτα με την Chelsea ένα χρόνο αργότερα. ”

“ Θα πρέπει να συγκεντρωθούμε στους εαυτούς μας και να παίρνουμε τις νίκες. Θα δούμε τι θα συμβεί με τη City και την Liverpool. Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε και πολύ για τις άλλες ομάδες, για να είμαι ειλικρινής. ” Πρόσθεσε ο πρώτος σκόρερ των Spurs.

“ Η Liverpool βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και αξίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση. Εμείς όμως έχουμε βρεθεί στη διεκδίκηση του τίτλου και άλλες φορές και γνωρίζουμε πως πρέπει να κερδίσουμε πολλά παιχνίδια. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και θα πρέπει να παλέψουμε κάθε ματς. ”

Νίκη της City ζήτησε ο Kane.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com