Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: «Κανένας δεν μας πιστεύει αυτή τη στιγμή»

Guardiola: «Κανένας δεν μας πιστεύει αυτή τη στιγμή»

Η Manchester City, βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω από την αήττητη στο Πρωτάθλημα, Liverpool, και ο Pep Guardiola, πιστεύει ότι οι δύο ήττες που έκανε η ομάδα του πριν τον αγώνα με την Southampton επηρέασαν την αυτοπεποίθηση των παικτών του.
Θεωρεί μάλιστα ότι κανένας δεν φαίνεται να δείχνει πίστη στην ομάδα του, αφού όπως δήλωσε:

«Γνωρίζω ότι δεν μας εμπιστεύεται κανένας σήμερα, γιατί όλοι λένε τι θα γίνει, αν χάσουμε- ενώ μπορούμε να κερδίσουμε.»
Η City απέτυχε όμως να κερδίσει την Liverpool στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων, ενώ οι Κόκκινοι μπορούν να καυχώνται ότι έχουν κερδίσει στους 9 τελευταίους τους αγώνες στην Premier League.
«Αυτή τη στιγμή ,η Liverpool είναι η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη, με τη συνέπεια τους αλλά και με τον τρόπο με τον οποίο ελέγχουν τις λεπτομέρειες ενός αγώνα.» είπε ο Guardiola.
Πρόσθεσε επίσης ότι δεν πρόκειται να αποκτήσουν κάποιο νέο παίκτη στο μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου, και ότι παραμένει ευτυχισμένος από την ομάδα του, παρά τις δύο ήττες που έκαναν πρόσφατα.
«Πολλά ωραία πράγματα σου λένε όταν έχεις καταφέρει να συγκεντρώσεις 100 βαθμούς σε μια σαιζόν. Αλλά μετά από αυτό, έχει σημασία τι είδους come back θα κάνεις- κι εμείς το κάναμε.»
«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου και τους βαθμούς που συγκεντρώσαμε ως τώρα.» ολοκλήρωσε.

Guardiola και Klopp στο Anfield.
Guardiola και Klopp στο Anfield.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com