Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Ακόμα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο η City ”

Klopp: “ Ακόμα είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο η City ”

Για τον μεγάλο αυριανό αγώνα κόντρα στην Manchester City μίλησε στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της Liverpool, Jürgen Klopp και μάλιστα είχε να πει πολύ κολλακευτικά λόγια για τους Cityzens.

Ο Pep Guardiola τις προηγούμενες ημέρες είχε χαρακτηρίσει τους Reds την καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή και ακριβώς το ίδιο έκανε σήμερα ο Γερμανός τεχνικός της ομάδας μας.

“ Το παιχνίδι κόντρα στη City είναι ένα από τα πιο δύσκολα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτερα. Να θέλουμε τη νίκη και να έχουμε πάθος. Όπως ακριβώς στα άλλα παιχνίδια δηλαδή. ” Είπε ο Klopp στους δημοσιογράφους.

“ Ο αντίπαλος μας είναι ακόμα και τώρα η καλύτερη ομάδα στον κόσμο. Τίποτα δεν έχει αλλάξει, μόνο οι βαθμοί. Οπότε, ούτε η προετοιμασία μας για τον αγώνα έχει αλλάξει.”

Ο Klopp στη συνέχεια τόνισε πως και επικρατήσει αύριο η Liverpool το πρωτάθλημα ΔΕΝ τελειώνει : 

“ Αν βρισκόμασταν εμείς 10 βαθμούς πίσω θα έλεγα ότι δεν μπορούμε να τους φτάσουμε; Φυσικά και όχι! ”

“ Είναι ένα σημαντικό παιχνίδι, αλλά γίνεται στις 3 Ιανουαρίου. Έχουν μεγάλο κίνητρο και εμείς πρέπει να είμαστε στο 100% μας αύριο. ”

Ο Klopp μετά ρωτήθηκε για τη δική του ομάδα : 

“ Τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις μας δίνουν ψυχυλογία και αυτοπεποίθηση. Έχουμε και αποτελέσματα και καλές εμφανίσεις τώρα.”

“ Τα παιδιά έχουν ποιότητα. Και πρέπει να συνδυάσουμε την ποιότητα με το σωστό πλάνο, για να έχουμε αποτελέσματα. ”

Έτοιμη για τον αγώνα του Etihad η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com