Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: “ Το πρωτάθλημα τελειώνει, αν δεν κερδίσουμε τη Liverpool ”

Guardiola: “ Το πρωτάθλημα τελειώνει, αν δεν κερδίσουμε τη Liverpool ”

Ο Pep Guardiola θεωρεί σημαντικότερη τη νίκη επί της Liverpool.

Μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα η Manchester City επέστρεψε στις νίκες το απόγευμα της Κυριακής με το 1-3 επί της Southampton, ανέβηκε στην δεύτερη θέση και μείωσε στους 7 πόντους από την πρώτη Liverpool.

Ο Pep Guardiola έκανε δηλώσεις στην κάμερα του BBC και στάθηκε στον επόμενο αγώνα της ομάδας του, ο οποίος είναι κόντρα στους Reds το βράδυ της Πέμπτης στο Etihad Stadium για την 21η αγωνιστική της Premier League.

“ Αν χάσουμε πόντους στο παιχνίδι με τη Liverpool, τότε το πρωτάθλημα τελειώνει. Θα είναι σχεδόν απίθανο να τους πιάσουμε. Φυσικά και πιστεύω ότι και εκείνοι θα χάσουν βαθμούς, αλλά όχι πολλούς. Πρέπει να είμαστε κοντά τους ως το τέλος και για να γίνει αυτό πρέπει να κάνουμε νίκες. ” Ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός των Cityzens.

“ Το πρόβλημα είναι ότι η Liverpool είναι μια φανταστική ομάδα. Ίσως η καλύτερη ομάδα στον κόσμο τη δεδομένη στιγμή. Βρισκόνται σε μια εξαιρετική φόρμα και πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. ”  Πρόσθεσε ο Guardiola και έκλεισε λέγοντας :

“ Η Liverpool είναι 7 πόντους μπροστά, επειδή δεν έχει κάνει ούτε μια ήττα, δεν δέχεται γκολ και βρίσκεται σε μια τρομερή φόρμα. Διαθέτουν εξαιρετικούς παίκτες και δουλεύουν χρόνια μαζί με τον Jürgen Klopp. ”

Ο Pep Guardiola στην περσινή ήττα του στο Anfield με 4-3.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com