Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Piers Morgan: “ Αυτό είναι βασανιστήριο ”

Piers Morgan: “ Αυτό είναι βασανιστήριο ”

Όπως αποδείχθηκε ο λογαριασμός του twitter, του φημισμένου Κανονιέρη, ήταν απόλαυση να τον παρακολουθείς κατά τη διάρκεια των 90 λεπτών του αγώνα της Liverpool με την Arsenal!
Ο Morgan ‘κατέρρευσε ‘ κατά τη διάρκεια του αγώνα, στο twitter ποστάροντας διαδοχικά «OH FFS. Η άμυνα μας καταστράφηκε.Εμπρός Arsenal, προσπάθησε.» και «Αυτό. Είναι. Βασανιστήριο.»
Παρόλα αυτά, την Κυριακή το πρωί -προς τιμήν του, ο ίδιος πόσταρε ένα ιδιαίτερα ώριμο tweet, λέγοντας :»Τώρα που συνήλθα από το σοκ του φιάσκο της χθεσινής βραδιάς, είναι καιρός να αποδώσω τα εύσημα στην ομάδα του Jurgen Klopp, την εκπληκτική ομάδα της Liverpool, που είναι τόσο δυνατή σε όλους τους τομείς, και που παίζει με τέτοια φωτιά, ταλέντο, διασκέδαση και αγριότητα.»
«Είναι απόλαυση να τους παρακολουθείς εκτός κι αν παίζεις εναντίον τους. Θα κατακτήσουν το Πρωτάθλημα.» έγραψε ο παρουσιαστής του Good Morning Britain.
Η λέξη ‘κλάση’ για πολλούς δεν συνδέεται αυτόματα με τον Piers Morgan, εν τούτοις το tweet αυτό έδειξε κλάση.
Όπως ήταν φυσικό οι οπαδοί της Liverpool αντέδρασαν ανάλογα, απαντώντας με ανάλογα σχόλια.
«Για πρώτη φορά συμφωνώ μαζί σου Piers Morgan.»
«Πολύ καλό Piers. Είναι πολύ νωρίς ακόμα βέβαια, αλλά 29 χρόνια αναμονής είναι πολλά. Ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος.»
«Αυτό που είναι πολύ καλό στο άθλημα, είναι ότι σε δύσκολους καιρούς μπορείς να δείχνεις μεγαλοψυχία. Είναι φοβερό να βλέπεις οπαδούς από ομάδες της μέσης της βαθμολογίας, όπως οι Watford, Brighton και Arsenal, να δείχνουν τόση γενναιοδωρία με τα σχόλια τους.»
«Fair play. Κρίμα που άλλοι δεν μπορούν να αφήσουν πίσω τη ζήλια τους για να πουν τα ίδια πράγματα.»
«Είσαι πολύ καλός sportsman. Πάντα αντικειμενικός στα συμπεράσματα σου. YNWA.»
«Πολύ καλά τα είπες και είναι μια τίμια γνώμη. Αυτοί που λένε ότι δεν έχουμε καμιά ευκαιρία, απλά δεν θέλουν να έχουμε κάποια ευκαιρία. Εμπρός οι Κόκκινοι.»

Ο Salah κάνει το 4-1 κόντρα στην Arsenal.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com