Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Έπαινοι του Crouch για τον Van Dijk!

Έπαινοι του Crouch για τον Van Dijk!

Πολλοί πλέον στον κόσμο του ποδοσφαίρου έχουν αρχίσει να προσέχουν όλο και περισσότερο τον Ολλανδό κεντρικό αμυντικό της Liverpool, και να τον επαινούν για τις αποδόσεις του, ειδικά αυτή τη σαιζόν που υπό την ηγεσία του, η άμυνα των Κόκκινων έχει δεχθεί μόλις 8 τέρματα σε 20 αγώνες της Premier League.
Αναφέρεται επανειλημμένα πλέον ως ο καλύτερος κεντρικός αμυντικός στον κόσμο, πιο πρόσφατα από τον αρχηγό της Newcastle , Jamaal Lascelles και θα ήταν δύσκολο να διαφωνήσει κανείς με τον παραπάνω ισχυρισμό.
Ο τελευταίος πάντως που δεν στάθηκε φειδωλός στους επαίνους του για τον van Dijk ήταν ο Peter Crouch ,πρώην επιθετικός της Liverpool αλλά και της Southampton.
Ενθυμούμενος την πρώτη φορά που έπαιξε αντίπαλος του van Dijk στο St Mary’s , o Crouch αποκάλυψε ότι αισθάνεται δέος για τον Ολλανδό.
«Έπαιξα εναντίον του van Dijk όταν ήταν παίκτης στη Southampton, αλλά δεν τον είχα στην ίδια κατηγορία με τους Tony Adams, Sol Campbell ή Martin Keown, αμυντικούς που ήξερα ότι θα σε άφηναν χτυπημένο και με μελανιές.» είπε.
«Μου θυμίζει πολύ τον Ledley King. O Ledley δεν θα σε άφηνε ποτέ να βρεθείς σε τέτοια θέση που θα χρειαζόταν στη συνέχεια να σου κάνει κάποιο σκληρό πλάγιο τάκλιν, αλλά θα έβρισκε τον τρόπο να βρεθεί ακριβώς μπροστά σου και να σου πάρει την μπάλα. Στην πραγματικότητα ο Ledley δεν αναγνωρίστηκε ποτέ για την αξία του.» συνέχισε.
«Είχα παρακολουθήσει τον van Dijk στον αγώνα της Liverpool με τη Wolves, όπου έκανε κάτι που με ανάγκασε να φωνάξω: ‘Ω Θεέ μου.΄». πρόσθεσε.
«Ήταν όταν ο Adama Traore φάνηκε να επιταχύνει ακριβώς στα πλάγια, αφήνοντας εκτός θέσης τον van Dijk.»
«Συνήθως ένας γρήγορος επιθετικός θα σε αφήσει πίσω για τα καλά, αλλά η αντίδραση του van Dijk ήταν εκπληκτική.»
«Για έναν τόσο υψηλόσωμο και ‘βαρύ΄ άνθρωπο ,να μετακινηθεί τόσο άνετα δίπλα στον Traore, δείχνοντας ότι δεν καταβάλει καν προσπάθεια ήταν αξιοσημείωτο και αποδεικνύει γιατί η Liverpool έχει ένα τόσο καλό αμυντικό ρεκόρ.» ολοκλήρωσε.

Ο Van Dijk πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com