Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Τα 3 ρεκόρ που έκανε η Liverpool με τη νίκη της επί της Arsenal

Τα 3 ρεκόρ που έκανε η Liverpool με τη νίκη της επί της Arsenal

Εμφατική νίκη με σκορ 5-1 πέτυχε το βράδυ του Σαββάτου η Liverpool κόντρα στην Arsenal στο Anfield για την 20η αγωνιστική της Premier League.

Οι Reds πήραν τους 3 βαθμούς, επέκτειναν το προβάδισμά τους στην κορυφή του πρωταθλήματος στους 9 βαθμούς και έκαναν 3 νέα ρεκόρ με τη νίκη τους κόντρα στους Gunners.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Klopp έκλεισε τον μήνα Δεκέμβριο με 8 νίκες σε 8 παιχνίδια. Η απόδοση αυτή αποτελεί ρεκόρ για τον σύλλογο, ποτέ ξανά δεν έχουν σημειωθεί 8 νίκες σε έναν μήνα.

Επίσης, μπορεί οι Reds να δέχθηκαν ένα γκολ στον αγώνα από τον Maitland-Niles, όμως έχουν δεχθεί μόλις 8 γκολ μετά από 20 αγώνες πρωταθλήματος. Αυτή η επίδοση αποτελεί ρεκόρ για τη Liverpool, καθώς τη σεζόν 1978-79 είχε δεχθεί 9 τέρματα σε 20 αγώνες πρωταθλήματος.

Τα ρεκόρ για την αρμάδα του Jürgen Klopp δεν σταματάνε εδώ. Οι παίκτες του Γερμανού σημείωσαν ένα ακόμη. Συγκέντρωσαν 88 βαθμούς σε 37 ματς για το πρωτάθλημα της Premier League για το ημερολογιακό έτος του 2018. Οι πιο πολλοί που έχει μαζέψει η ομάδα στην ιστορία της σε σχέση με τα παιχνίδια που έδωσε.

Μόλις δύο ομάδες στην ιστορία της Premier League είχαν συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς από τη Liverpool (54) μετά από 20 αγώνες. Η περσινή Manchester City (58) και η Chelsea (55) της σεζόν 2005-06.

Μια τρομερή Liverpool έσπασε 3 ρεκόρ κόντρα στην Arsenal.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com