Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Φεβρουάριο επιστρέφει στις προπονήσεις ο Chamberlain!

Φεβρουάριο επιστρέφει στις προπονήσεις ο Chamberlain!

Ο Chamberlain έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τη Liverpool

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα με την Arsenal μίλησε ο Jürgen Klopp και αναφέρθηκε στην επιστροφή του Alex Oxlade-Chamberlain.

Ο Άγγλος μέσος είναι ο μεγάλος άτυχος της φετινής σεζόν, καθώς παραμένει τραυματίας από τον περσινό πρώτο ημιτελικό του Champions League κόντρα στη Roma.

Ο Ox ξεκίνησε τρέξιμο μετά από αρκετό καιρό την Παραμονή των Χριστουγέννων και ο Klopp μίλησε για την επιστροφή του και είχε καλά νέα για τους φίλους των Reds :

“ Είναι από τα καλύτερα νέα που έχω ακούσει. Έχει ξεκινήσει τρέξιμο στο γήπεδο. Δεν αντιμετώπισε και κανένα πρόβλημα, κάτι το οποίο είναι καλό. Δεν υπάρχει πίεση, αλλά όπως όλα δείχνουν τον Φεβρουάριο ή αργότερο τον Μάρτιο θα επιστρέψει στις προπονήσεις μαζί μας. ”

“ Νιώθει καλά, αλλά βέβαια χρειάζεται χρόνο. Αν δείτε τις μικρές προπονήσεις, που κάνει στο γήπεδο θα νομίζετε ότι μπορεί να παίξει και αύριο, αλλά αυτό δεν είναι πραγματικά εφικτό. Φυσικά και είναι μια έκπληξη. Είναι πιο μπροστά από το αρχικό μας πρόγραμμα. Δεν θα τον πιέσουμε, αυτό είναι το μόνο σίγουρο και το μόνο δεδομένο. Θα δούμε, αλλά πραγματικά πάει καλά. ”

Χωρίς αμφιβολλία θα είναι μεγάλη βοήθεια για τους Reds η επιστροφή του Chamberlain στη δράση στην προσπάθεια τους να κατακτήσηση του πρωταθλήματος της Premier League.

Chamberlain και TAA μαζί στο Melwood
Chamberlain και TAA μαζί στο Melwood
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com