Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Ιδανικά Χριστούγεννα στο Anfield!

Ιδανικά Χριστούγεννα στο Anfield!

Αυτή ήταν Boxing Day! Μια τρομερή Liverpool σκόρπισε τη Newcastle, σκόραρε 4 γκολ και 4 διαφορετικούς σκόρερ και πλέον βρίσκεται στο +7 από την Manchester City, η οποία έχασε και από την Leicester στο King Power Stadium και στο +6 από την Tottenham!

Α’ Ημίχρονο: Επιστροφή στην αρχική ενδεκάδα για τον Trent Alexander-Arnold, τον Wijnaldum και τον Shaqiri, ενώ ο Henderson ξεκίνησε ξανά βασικός. Η πρώτη καλή στιγμή του παιχνδιού ήταν για τους φιλοξενούμενους μια σκαστή κεφαλιά του Joselu, η οποί πέρασε άουτ. Ο Shaqiri απο κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει στο 10ο λεπτό και το γκολ ήρθε για τους Reds στο 11’ με κατάπληκτικό σουτ του Lovren! Ο Robertson σέντραρε, ο Diame απέκρουσε με κεφαλιά, την έστρωσε στον Κροατή και εκείνος με πολύ δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στο παραθυρακί της εστίας της Newcastle. Στο 19’ είχαν τη στιγμή τους οι Magpies με κεφαλιά του Muto, την οποία μπλόκαρε εύκολα ο Alisson. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Mane βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά του και δεν σούταρε. Στο 40’ ο Van Dijk ήταν έτοιμος να σουτάρει από καλή θέση εντός περιοχής, αλλά ο Diame τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή. Ψηλά έφυγε το σουτ του Henderson στο 41ο λεπτό. Καταπληκτική απόκρουση του Dubravka στο 44’ σε αρκετά καλό φάουλ του Shaqiri.

Β’ Ημίχρονο: Μόλις 1 λεπτό μετά την έναρξη του δευτέρου ημίχρονου η Liverpool κέρδισε πέναλτι για τράβηγμα του Dummet στο Salah. Ο Αιγύπτιος ανέλαβε την εκτέλεση και φυσικά σκόραρε! Έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Dubravka. Στο 53’ παραλίγο να βρουν και τρίτο γκολ οι Reds, όταν ο Mane βρέθηκε σε τέλεια θέση, αλλά δεν γύρισε σωστά στον Firmino. Στην εξέλιξη της φάσης ο Joselu απείλησε με μια ακόμη κεφαλιά, αλλά και πάλι δεν βρήκε εστία. Στο 62’ ο Fabinho πέρασε στον αγώνα στη θέση του Wijnaldum. Ο Mane στο 65ο λεπτό με ψαλιδάκι προσπάθησε να σκοράρει, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Καλή επέμβαση πραγματοποίησε ο Dubravka σε σουτ του Firmino στο 68ο λεπτό. Τη δεύτερη τους αλλαγή έκαναν οι Reds και ο Βραζιλιάνος αντικαταστάθηκε από τον Sturridge ένα λεπτό αργότερα. Ο Hayden στο 75’ έλαβε μια καλή σέντρα μέσα στην περιοχή, ωστόσο δεν μπόρεσε να τελειώσει τη φάση. Πολύ όμορφη συνεργασία από τη Liverpool και ο Shaqiri σκοράρει με αριστερό πλασέ προ κενής εστίας μετά από πάρε βάλε σέντρα του Alexander-Arnold! Το 3-0 για τους Reds! Στο 83’ έκλεισαν τις αλλαγές τους οι Reds με τον Clyne να περνά αντί του Robertson. Και τέταρτο γκολ από τη Liverpool στο 85ο λεπτό! Ένα εξαιρετικό κόρνερ του Salah εκμεταλλεύτηκε ο Fabinho και με κεφαλιά έβαλε το πρώτο του γκολ με την κόκκινη φανέλα! Μεγάλη ευκαιρία, για να σκοράρει και ο Mane στο 88’. Πάνω από τα δοκάρια του Dubravka έφυγε το δυνατό σουτ του Σενεγαλέζου. Ο Dubravka σταμάτησε και την κεφαλιά του Sturridge στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Στο 92’ ο Longstaff έκανε 2 προσποιήσεις, αλλά έπεσε πάνω στον Alisson και ο Βραζιλιάνος τον σταμάτησε. 

Οι Reds τώρα στρέφουν την προσοχή τους στη μεγάλη αναμέτρηση με αντίπαλο την Arsenal το ερχόμενο Σάββατο στο Anfield.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων :

Liverpool: Alisson, Alexander-Arnold, Van Dijk, Lovren, Robertson (82’ Clyne), Wijnaldum (62’ Fabinho) Henderson, Shaqiri, Mane, Salah, Firmino (69’ Sturridge).

Newcastle: Dubravka, Dummett, Lascelles, Fernandez, Yedlin, Hayden, Ritchie, Kenedy, Muto, Joselu, Diame

Ο Lovren με κεραυνό άνοιξε το σκορ!
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com