Είσαι εδώ
Home > ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ > ΕΙΔΗΣΕΙΣ > Robertson: «Υπάρχει σεβασμός και ειλικρίνεια ανάμεσά μας»

Robertson: «Υπάρχει σεβασμός και ειλικρίνεια ανάμεσά μας»

Το καλό κλίμα πού φαίνεται ότι επικρατεί ανάμεσα στους παίκτες της Liverpool τόνισε σε δηλώσεις του ο Andy Robertson.

Το αριστερό back του Klopp, όπως μεταδίδει η Telegraph, ανέφερε ότι αυτού του είδους η στάση μεταξύ των μελών της ομάδας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη μέχρι τώρα πορεία της στη φετινή Premier League.

Ας δούμε τις ακριβείς δηλώσεις του Robbo, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω μέσο:

«Υπήρξαν ορισμένες διαφωνίες ανάμεσά μας στο παιχνίδι με τη Wolves. Έπρεπε να ειπωθούν μερικά πράγματα – και ειπώθηκαν. Η οπτική μας είναι ότι όταν κάποιος λέει κάτι για σένα πρέπει να το αποδεχθείς εκείνη την ώρα και σε περίπτωση πού δε συμφωνείς με αυτό, το συζητάς μαζί του στο ημίχρονο ή μετά τη λήξη του αγώνα.»

«Όταν είσαι στο γήπεδο και παίζεις, δεν έχεις το χρόνο να συζητήσεις κάτι πού ειπώθηκε για σένα. Έχουμε μιλήσει όλοι μαζί ως ομάδα. Συζητάμε αυτά πού προκύπτουν. Υπάρχει ειλικρίνεια ανάμεσά μας και αυτό είναι σημαντικό.»

«Ακόμα και αν είναι ο νεότερος παίκτης -ο Trent για παράδειγμα- αυτός πού σου λέει κάτι (μία συμβουλή ή οδηγία κατά τη διάρκεια του match) το οποίο θεωρεί σωστό, εσύ καν’ το. Κάνε το, και εκ των υστέρων μπορείς να πας στον Trent και να ζητήσεις μία εξήγηση, αν φυσικά διαφωνείς με αυτό πού είπε.»

«Όταν υπάρχουν παίκτες πού τσακώνονται μέσα στο γήπεδο, μπορεί αυτό να επιδράσει αρνητικά και να διαταραχθεί η ισορροπία της ομάδας. Νομίζω ότι αυτό είναι κάτι πού έχουν κάνει πολύ καλά τα παιδιά από την αρχή της σεζόν. Δείχνει τον σεβασμό ανάμεσά μας.»

Το αρμονικό κλίμα στα αποδυτήρια της Liverpool τόνισε ο Andy Robertson.
Το αρμονικό κλίμα στα αποδυτήρια της Liverpool τόνισε ο Andy Robertson.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com