Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Το μετανιώνουν για τον Coutinho!

Το μετανιώνουν για τον Coutinho!

Πιθανή η επιστροφή του Coutinho, το φετινό καλοκαίρι.

Πέρυσι τον Γενάρη ,ο Philippe Coutinho, έγινε η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της Barcelona.
Οι Καταλανοί είχαν πληρώσει 142 εκατομμύρια λίρες για να αποκτήσουν τον παίκτη της Liverpool, που είχε καθιερωθεί κατά τη διάρκεια των 5 χρόνων του στο Anfield, ως ένας από τους καλύτερους επιθετικούς της Premier League.
Ήταν μια προσφορά που οι Κόκκινοι δεν μπορούσαν να την απορρίψουν δεδομένης της επιθυμίας του παίκτη να μετακινηθεί στην Ισπανία και ειδικά στο Camp Nou.
Οι Καταλανοί είχαν αναγνωρίσει στο πρόσωπο του Coutinho, τον αντικαταστάτη του Neymar, ο οποίος μερικούς μήνες νωρίτερα είχε μετακινηθεί στην Paris Saint- Germain.
Η πρώτη σαιζόν του Coutinho στη Βαρκελώνη, αποδείχθηκε αρκετά παραγωγική, σημειώνοντας 10 τέρματα σε 22 εμφανίσεις.
Φέτος όμως τα πράγματα έχουν αλλάξει, αφού ο Βραζιλιάνος δείχνει εκτός φόρμας, με μόλις 5 τέρματα σε ίδιο αριθμό αγώνων, και οι οπαδοί της Barcelona, δεν έκρυψαν τα συναισθήματα τους γι αυτόν, όπως πρόσεξαν πολλοί οπαδοί της Liverpool, στο Reddit!
Μετά τη νίκη της Barcelona με 2-0 επί της Celta Vigo, οι οπαδοί των Καταλανών στράφηκαν εναντίον του Βραζιλιάνου στο barcaforum, com,με μερικά από τα πιο αξιοπρόσεκτα σχόλια να είναι τα παρακάτω:
«Αρκετοί μεσοεπιθετικοί μπορούν να τα πάνε καλά και από πλάγια, αλλά ο Coutinho δεν είναι ένας από αυτούς.»
«Δεν έχει την ταχύτητα και η δουλειά του είναι ελλιπής κατά καιρούς. Συχνά κάνει τα πράγματα περίπλοκα με την μπάλα στα πόδια του, ενώ δεν έχει χημεία με τον Alba.»
«Υπάρχει κανένας άλλος μεσοεπιθετικός που να περιπλέκει τα πράγματα τόσο πολύ όσο αυτός; Πόσες φορές θα δούμε τον παίκτη αυτόν να τρέχει σαν ένα ακέφαλο κοτόπουλο, αντί να δώσει μια απλή πάσα που θα βγάλει μια καλή επίθεση; Δεν υπάρχει πρόβλημα με την θέση του, αλλά με το κεφάλι του.»
«Κάνει τις ίδιες βλακείες με τον Neymar, αλλά δεν έχει ούτε στο μισό την ποιότητα του δεύτερου, όσο αφορά, την ταχύτητα, την έφεση στο γκολ και τον ρόλο του playmaker.»
«Απλά υπενθυμίζω ότι αυτός ο παίκτης μας κόστισε 160 εκατομμύρια ευρώ και ήρθε εδώ ως superstar. Ο Dembele, που του έχουν ασκήσει κριτική πολλοί και προσπαθεί να βελτιωθεί με τη δουλειά του, είναι ο δεύτερος πιο καλός παίκτης στην ομάδα.»
«Δεν τον χρειαζόμαστε. Ο Dembele είναι πιο γρήγορος και ταιριάζει με τη χημεία της ομάδας.»
«Ηλίθια, ηλίθια απόφαση να αγοράσουμε τον Coutinho.»
«Δεν υπάρχει καμιά διαφορά ανάμεσα σε αυτόν και στον Denis. Στην αρχή της σαιζόν ο Dembele, φαινόταν ως η μεγαλύτερη μεταγραφική αποτυχία της ομάδας, αλλά πλέον έχουν αντιστραφεί τα πράγματα. Ο Dembele βελτιώνεται συνέχεια ενώ ο Coutinho, είναι απλά χάλια.»

O Coutinho στην παρουσίαση του στην Barcelona.

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com