Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Παραμένει στη λίστα της Cardiff ο Clyne

Παραμένει στη λίστα της Cardiff ο Clyne

Το μέλλον του Nathaniel Clyne στη Liverpool εξακολουθεί να παραμένει αβέβαιο ακόμη και μετά τα πρόβληματα τραυματισμών, που αποκόμισαν τις τελευταίες ημέρες οι Trent Alexander-Arnold και Joe Gomez.

Μάλιστα, ο δεξιός μπακ των Reds συνεχίζει να βρίσκεται στη λίστα της Cardiff για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, όπως άλλωστε επιβεβαίωσε ο ίδιος ο προπονητής των Bluebirds, Neil Warnock με δηλώσεις του σε Ουαλική ιστοσελίδα.

“ Ναι ενδιαφερόμαστε για τον Clyne. Τον γνωρίζω τον Nathaniel. Με εμένα πραγματοποίησε το ντεμπούτο. Είναι ένα εξαιρετικό και αγαπητό παιδί. Επίσης, γνωρίζω και την μητέρα του. Μια υπέροχη γυναίκα. ”

“ Το πρόβλημα είναι ότι η Liverpool τελευταία έχει πολλούς τραυματισμούς και είναι ακόμη στην Ευρώπη και διεκδικεί και το πρωτάθλημα. Οπότε, προς το παρόν είναι πολύ δύσκολο να μας παραχωρήσουν κάποιον παίκτη. Αυτό είναι δεδομένο. ”

“ Πάντως, θα παραμείνει στη λίστα μας, γιατί ψάχνουμε παίκτη σε αυτή τη θέση. Αλλά τώρα η ομάδα του έχει να λύσει, αλλά προβλήματα.”

“ Δεν θα ασχοληθούν με εμάς. Τουλάχιστον για την ώρα. Πρέπει να κοιτάξουν τους δικούς τους παίκτες και τη δική τους ομάδα. ”

Ο Clyne μαζί με τον James Milner είναι τα φαβορί, για να ξεκινήσουν στο δεξί άκρο της άμυνας των Reds στον αγώνα της Κυριακής με την United.

Επιβεβαιωμένο το ενδιαφέρον της Cardiff για Clyne.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com