Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Η απάντηση του Klopp στον Mourinho!

Η απάντηση του Klopp στον Mourinho!

Την απάντηση του έδωσε ο προπονητής της Liverpool, Jürgen Klopp στις δηλώσεις, που έκανε στη συνέντευξη τύπου της Παρασκευής ο προπονητής της Manchester United, Jose Mourinho.

“ Πρέπει να κερδίσω τρόπαια; Είναι ανάγκη να κερδίσω τρόπαια; Εγώ πρέπει να κάνω το καλύτερο δυνατό με τα μέσα που διαθέτω. Αυτό πιστεύω πως είναι η δουλειά μου. ”

“ Αν για παράδειγμα ο κόσμος πιστεύει ότι η περσινή μας πορεία μέχρι τον τελικό του Champions League δεν ήταν επιτυχία, τότε δεν μπορώ κάνω κάτι για αυτό. Είχε ένα επιτυχημένο τέλος; Όχι, αλλά ήταν μια φοβερή πορεία. ” Είπε ο Klopp και συνέχισε.

“ Εγώ προσωπικά το απόλαυσα. Είναι φανταστική εμπειρία να καταφέρνεις να φτάσεις στον τελικό. Σε όλα τους τομείς της ζωής μετρά η προσπάθεια. Από την δουλειά σου μέχρι οτιδήποτε. ”

“ Η ζωή είναι σκατά, αν δεν μετρά η προσπάθεια και μόνο οι καλύτεροι υπάρχουν.”

“ Σε εμάς φυσικά και υπάρχει πίεση, ώστε να καταφέρνουμε να κάνουμε καλές εμφανίσεις και να τα δίνουμε όλα. Πρέπει όμως να θυμόμαστε ότι υπάρχει ο ανταγωνισμός από τις άλλες ομάδες και κάνουν και εκείνες πολλά πράγματα σωστά. ”

“ Όλοι αγαπάμε το ποδόσφαιρο και ακόμα και εμείς να τα τερματίσουμε πρώτοι δεν σημαίνει ότι έχουν σταματήσει οι άλλοι να το αγαπάνε.”

“ Πρέπει να ξέρεις να αποδέχεσαι και την ήττα. Η πίεση υπάρχει και πάντα θα υπάρχει. Δεν είμαστε κάποια οποιαδήποτε ομάδα. Είμαστε η Liverpool και είναι φυσιολογικό. ”

“ Έχουμε πραγματικά πολύ καλούς παίκτες και αυτό που χρειάζεται να κάνουμε είναι το επόμενο βήμα. Και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. ”

Το βήμα παραπάνω προσπαθεί να κάνει η Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com