Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Souness: “ Προτιμώ τον Hazard από τον Salah ”

Souness: “ Προτιμώ τον Hazard από τον Salah ”

Στη Βρετανική Mirror μίλησε ο πρώην θρύλος της ομάδας μας, Graeme Souness και έκανε σύγκριση μεταξύ των δύο παικτών. Τον Mohamed Salah της Liverpool και τον Eden Hazard της Chelsea.

Ο Souness εξήγησε πως ο Αιγύπτιος άσος είναι ένας καλός σκόρερ, ενώ ο Βέλγος παίκτης των Λονδρέζων είναι πιο ολοκληρωμένος. Επίσης, ανέφερε πως θα πρέπει να περιμένουμε τον Salah να κλείσει τουλάχιστον μια 5ετια στο Anfield.

“ Αν μπορούσα να επιλέξω έναν από τους δύο θα επέλεγα τον Hazard. ” Είπε ο Souness.

“ Πιστεύω ότι ο Salah είναι ένας σκόρερ και καλύτερος στο σκοράρισμα, αλλά ο Hazard είναι πιο ολοκληρωμένος ως παίκτης. ”

“ Ο Salah είναι ένας φοβερός ποδοσφαιριστής, όμως διανύει μόλις την δεύτερη σεζόν του στην ομάδα. Θα δούμε τι θα έχει καταφέρει σε 5 χρόνια και αν θα συγκαταλέγεται ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες στην ιστορία της Liverpool. Υπάρχουν παίκτες που έχουν κατακτήσει τα πάντα. ”

“ Αρκετοί σπουδαίοι ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε αυτή τη λίστα. Μεγάλες προσωπικότητες. Και εκείνος όμως μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο μια ημέρα. Πιστεύω πως έχει τις δυνατότητες. ”

Ο Φαραώ έχει σκοράρει ήδη 13 τέρματα την φετινή σεζόν και είναι πρώτος σκόρερ στο Πρωτάθλημα της Premier League μαζί με τον Aubameyang της Arsenal.

Ο Souness προτιμάει τον Hazard αντί του Salah.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com