Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Οι διαιτητές των 4 επόμενων αγώνων της Liverpool

Οι διαιτητές των 4 επόμενων αγώνων της Liverpool

Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Premier League  πριν από λίγα λεπτά οι διαιτητές των τεσσάρων επόμενων αναμετρήσεων της Liverpool. Δηλαδή μέχρι και τον αγώνα με την Manchester City στις 3 Ιανουαρίου.

Στις 21 Δεκεμβρίου οι Reds φιλοξενούνται στο Molineux από τη Wolves και άρχοντας της αναμέτρησης θα είναι ο Craig Pawson. Βοηθοί του θα είναι οι Lee Beets και Richard West και τέταρτος ο Michael Oliver.

Τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Newcastle θα τον διευθύνει ο Graham Scott με βοηθό του τον Eddie Smart και τον Marc Perry. Τέταρτος ορίστηκε ο Lee Mason.

Για την 20η αγωνιστική αγωνιστική της Premier League η Liverpool υποδέχεται την Arsenal στο Anfield στις 29 Δεκεμβρίου. Θα σφυρίξει ο Michael Oliver και βοηθοί του θα είναι οι Stuart Burt και Simon Bennet. Τέταρτος θα είναι ο Jonathan Moss, ο οποίος ήταν ο πρώτος διαιτητής στον αγώνα του περασμένου σαββάτου με αντίπαλο την Bournemouth.

Τέλος, την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου οι Reds φιλοξενούνται στο Etihad από την Manchester City σε ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες. Πρώτος διαιτητής ορίστηκε ο Anthony Taylor. Οι Gary Beswick και Adam Nunn θα είναι οι βοηθοί του και τέταρτος θα είναι ο Martin Atkinson, ο οποίος θα διευθύνει την Κυριακάτικη αναμέτρηση με την Manchester United.

Ο Pawson στο ματς κόντρα στη Wolves.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com