Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Paolo Maldini: «Μοναδική η ατμόσφαιρα του Anfield!»

Paolo Maldini: «Μοναδική η ατμόσφαιρα του Anfield!»

Για το σπουδαίο φιλικό πού έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Μάρτη στο Anfield ανάμεσα στους θρύλους της Liverpool και σε αυτούς της Milan έκανε δηλώσεις ο Paolo Maldini.

To εν λόγω φιλικό έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα, και πολλοί πρώην αστέρες των δύο ιστορικών ομάδων θα δώσουν το παρόν στο γήπεδο της ομάδας μας.

Ο παλιός αμυντικός των Rossoneri δήλωσε τα ακόλουθα για το επικείμενο παιχνίδι:

«Είναι πραγματική τιμή να είμαι μέρος αυτού του σπουδαίου match.»

«Τα παιχνίδια κόντρα στη Liverpool ήταν πάντα σκληρές μάχες μέχρι το τελευταίο λεπτό.»

«Είναι εξαιρετικό πού θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναζήσουμε τέτοιες στιγμές σε αυτό το ξεχωριστό γήπεδο. Ας ελπίσουμε ότι το Anfield, με τη μοναδική του αυτή ατμόσφαιρα, θα είναι sold out.»

«Για όλα τα μέλη της ομάδας της Milan Glorie είναι επίσης πολύ σημαντικό να υποστηρίξουν τα φιλανθρωπικά έργα του Liverpool FC Foundation και του Fondazione Milan μέσα από αυτό το event.»

Πληροφοριακά, οι πρώην παίκτες της Liverpool πού θα λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο φιλικό, είναι οι Ian Rush, Robbie Fowler, Jamie Carragher, Jerzy Dudek, Djibril Cissé, Vladimir Smicer, Luis Garcia, Patrik Berger, Steve McManaman και Jason McAteer.

Όσο για τη Milan, πέραν του Maldini, θα εκπροσωπηθεί από τους Kaká, Andrea Pirlo, Dida, Massimo Ambrosini, Gennaro Gattuso, Alessandro Costacurta and Serginho.

O Maldini με τον Gerrard στον τελικό του ΟΑΚΑ.
O Maldini με τον Gerrard στον τελικό του ΟΑΚΑ.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com