Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Guardiola: “ Τώρα είναι καλύτερη απο εμάς η Liverpool ”

Guardiola: “ Τώρα είναι καλύτερη απο εμάς η Liverpool ”

Η Chelsea χθες το βράδυ η υποχρέωσε την Manchester City του Pep Guardiola στην πρώτη της φετινή ήττα στην Premier League και την έριξε από την κορυφή μετά από αρκετές εβδομάδες. Μόνη πρώτη είναι πλέον η Liverpool.

Ο Ισπανός τεχνικός παραχώρησε δηλώσεις στο Sky Sports και αναφέρθηκε στη μάχη του τίτλου και στη Liverpool, την οποία θεωρεί καλύτερη από την ομάδα του τη δεδομένη στιγμή.

“ Δεν θέλουμε να γίνουμε οι invincibles ή να ολοκληρώσουμε τη σεζόν χωρις ήττα. Το μόνο που θέλουμε είναι να πάρουμε τον τίτλο. Δεν έχει σημασία ο τρόπος. Θέλουμε απλά να τερματίσουμε πάνω από τους αντιπάλους μας. Έστω και με ένα πόντο. ”

“ Τώρα, αυτή τη στιγμή η Liverpool είναι καλύτερη από εμάς. ”

“ Βρισκόμαστε στον Δεκέμβριο. Αν με ρωτήσετε αν μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα η Liverpool θα σας πω ναι. Το ίδιο θα απαντήσω και για την Chelsea. Όπως και για την Arsenal και την Tottenham. Όλες μπορούν να πάρουν τον τίτλο στο τέλος. ”

“ Σε κανένα άθλημα δεν μπορεί μια ομάδα να κερδίζει πάντα τον τίτλο ή ένας παίκτης. ”

“ Το πιο σημαντικό είναι το πως έρχεται η ήττα. Εμείς κάναμε το παιχνίδι μας και δεχθήκαμε την ήττα από έναν καλύτερο αντίπαλο. Οπότε συγχαρητήρια. ”

Καλύτερη πλέον η Liverpool, σύμφωνα με τον Guardiola.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com