Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Gini Wijnaldum: «Μπορούμε να παίξουμε και πολύ καλύτερα!»

Gini Wijnaldum: «Μπορούμε να παίξουμε και πολύ καλύτερα!»

Δεν υπάρχουν εγωιστικές συμπεριφορές στην ομάδα, σύμφωνα με τον Gini Wijnaldum.

Το δεύτερο μέρος των δηλώσεων του Gini Wijnaldum, μετά από αυτό των δηλώσεών του για τον James Milner, αφορούσε κατά πρώτον στην εντύπωση πού του άφησε η συνολική απόδοση της Liverpool στο παιχνίδι του Vitality Stadium.

Ερωτώμενος σχετικά, ο μέσος της ομάδας μας σχολίασε τα εξής:

«Θα ήταν μία πλήρης εμφάνιση αν τα είχαμε πάει πολύ καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο.»

«Στο δεύτερο ημίχρονο όμως κάναμε όλα όσα κάνουμε συνήθως με το counter-pressing – έτσι σκοράραμε το δεύτερο goal, όταν σκόραρε ο Mo. Αυτό το παιχνίδι θέλουμε να παίξουμε – πίεση ψηλά όταν χάνουμε τη μπάλα, counter-pressing ώστε να δημιουργήσουμε φάσεις, και επίσης (ανοιχτό) παιχνίδι ώστε να δημιουργήσουμε φάσεις. Αυτό πήγε καλά στο δεύτερο ημίχρονο.»

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι (για μας), όμως αν θέλεις να κάνεις ένα τέλειο, θα πρέπει να κάνεις ένα καλύτερο πρώτο ημίχρονο.»

Στη συνέχεια, ο Gini ρωτήθηκε για το rotation πού έχει κάνει ο Klopp στα τελευταία παιχνίδια, και για το αν θεωρεί ότι υπάρχει αρκετό βάθος στο roster της ομάδας:

«Είναι σημαντικό να έχεις  ένα roster όπου να υπάρχουν παίκτες ικανοί να αντικαταστήσουν άλλους παίκτες», απαντά αρχικά.

«Όλοι γνωρίζουν ότι στην Premier League -και ειδικά όταν συμμετέχεις και στο Champions League- έχεις να παίξεις πολλά παιχνίδια, συνεπώς χρειάζεσαι μεγάλο roster. Αν όλοι μπορούν να τους αντικαταστήσουν και ταυτόχρονα η ομάδα να κρατήσει το επίπεδό της, είναι πολύ σημαντικό.»

«Ελπίζω να μπορέσουμε να μείνουμε φρέσκοι και χωρίς τραυματισμούς μέχρι το τέλος της σεζόν. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα. Έχουμε δημιουργήσει ένα momentum τώρα και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα μείνουμε σε αυτό, ώστε να επιτύχουμε.»

Τέλος, ο Gini έδωσε τη δική του εξήγηση για την άνοδο της απόδοσης των δύο νέων αποκτημάτων της Liverpool, Fabinho και Keita, τον τελευταίο καιρό:

«Όλοι χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν. Εγώ χρειάστηκα χρόνο, το είδαμε επίσης με τον Robbo (Robertson) και τον Ox (Oxlade-Chamberlain), οι οποίοι επίσης χρειάστηκαν χρόνο. Όλοι τους τα πήγαν καλά μετά από λίγους μήνες.»

«Οι Naby και Fabinho τα πηγαίνουν καλά-και ο Shaqiri επίσης. Ελπίζουμε να τα πάνε ακόμα καλύτερα, διότι αυτό θα σημαίνει ότι βοηθούν την ομάδα και μας κάνουν ακόμα δυνατότερους. Βρίσκονται σε καλό δρόμο.»

Αυτά ήταν τα σχόλια του Gini Wijnaldum για το χθεσινό παιχνίδι.
Αυτά ήταν τα σχόλια του Gini Wijnaldum για το χθεσινό παιχνίδι.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com