Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Wijnaldum: “ Μόνο ο Milner μπορεί να παίξει σε τόσες θέσεις ”

Wijnaldum: “ Μόνο ο Milner μπορεί να παίξει σε τόσες θέσεις ”

Τις 500 συμμετοχές στην Premier League έφτασε στον χθεσινό αγώνα ο James Milner και αναμφισβήτητα η χθεσινή νίκη και η μέρα ήταν αφιερωμένη σε εκείνον.

Επίσης, ο Millie χθες αγωνίστηκε σε μια νέα θέση, εκείνη του δεξιού μπακ. Ο Άγγλος άσος μπορεί να βρίσκεται στα 32 του χρόνια, όμως δεν σταματά να μαθαίνει νέες θέσεις και να κάνει πάντα, για να βοηθήσει την ομάδα.

Οι τρομερές επιδόσεις του Milner ανάγκασαν τον Ginu Wijnaldum να μιλήσει μόνο για εκείνον στις δηλώσεις που παραχώρησε στη Mirror.

“ Ποιος παίκτης στον κόσμο μπορεί να αγωνιστεί σε τόσες διαφορετικές θέσεις και να τα πηγαίνει εξίσου καλά σε κάθε μια από αυτές; Δεν υπάρχει κανένας. Πέρα από τον Milner. ”

“ Έχει αγωνιστεί σε τόσες διαφορετικές θέσεις και είναι πάντα εξαιρετικός. Γι’ αυτό τον συγκαταλέγω ανάμεσα στους καλύτερους του κόσμου. Πραγματικά το πιστεύω. ”

“ Σε όποια θέση και αν το βάλει ο προπονητής είναι καλός και πολύ καλύτερος από τον προσωπικό του αντίπαλο. Κάνει απίστευτη δουλειά για την ομάδα. Έχει μεγάλη ποιότητα.”

“ Δεν έχω δει άλλους παίκτες να μπορούν να κάνουν όσα κάνει ο Milner σε τόσο υψηλό επίπεδο. Πάντα ο Millie έχει καλή βαθμολογία στους αγώνες ανεξάρτητα από τη θέση, στην οποία αγωνίζεται. ”

Ο Milner σκοράρει κόντρα στη Burnley.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com