Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Μόλις στο 75% των δυνατοτήτων του έχει φτάσει ο Robbo ”

Klopp: “ Μόλις στο 75% των δυνατοτήτων του έχει φτάσει ο Robbo ”

Σε λίγες ημέρες ο Andy Robertson συμπληρώνει ένα χρόνο ως βασικός και αναντικατάστατος αριστερός οπισθοφύλακας των Reds και ο Jürgen Klopp μίλησε για εκείνον στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Σκωτσέζου με τη Liverpool δεν περνάνε απαρατήρητες από κανέναν, ωστόσο ο Γερμανός τόνισε πως ο Robbo έχει φτάσει μόλις στο 75% των δυνατοτήτων του και έχει ακόμα τεράστια περιθώρια βελτίωσης.

“ Δεν συγκρίνω ποτέ δύο σεζόν μεταξύ τους. Αλλά γνωρίζω τον Robbo για ενάμιση χρόνο και μπορώ με σιγουριά να πω ότι έχει φτάσει μόλις στο 75% των δυνατοτήτων του. Ίσως και λιγότερο. ”

“ Έχει τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Αλλά και τώρα είναι πολύ καλός. Έχει βελτιωθεί αρκετά και μπορεί να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο. Είναι ακόμα πολύ νέος. Έχει όλο τον χρόνο μπροστά του. ”

“ Σε κάποια συγκεκριμένα παιχνίδια είναι εξαιρετικός. Αλλές φορές δεν συμμετέχει στο παιχνίδι όσο θα θέλαμε. Τα ακραία μπακ μας είναι υπεραπαραίτητα σε οποιοδήποτε σύστημα και αν παίζουμε. Όχι μόνο στην άμυνα αλλά ειδικά στην επίθεση. ”

“ Είναι απόλυτα φυσιολογικό να περιμένει περισσότερα από εαυτό του. Το ίδιο περιμένω και εγώ από εκείνον, διότι γνωρίζω πως έχει πολλά να προσφέρει. ”

Ο Robertson από τις αρχές Σεπτέμβρη είναι και αρχηγός στην Εθνική ομάδα της Σκωτίας.

O Andy Robertson μαρκάρει τον Lacazette.
O Andy Robertson μαρκάρει τον Lacazette.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com