Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Klopp: “ Πολυ σημαντικός για εμάς ο Keita “

Klopp: “ Πολυ σημαντικός για εμάς ο Keita “

Η Liverpool σήμερα αντιμετωπίζει την Paris Saint-Germain στο Παρίσι για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Uefa Champions League και ο Jürgen Klopp παρέθεσε χθες την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου.

Ο Γερμανός κλήθηκε να μιλήσει για τον Naby Keita και για ακόμη μια φορά τόνισε πως ο μέσος από την Γουινέα είναι ένας σημαντικός παίκτης για τους Reds και θα παραμείνει για πολλά ακόμη χρόνια στο Anfield.

“ Ο Naby Keita και είναι και θα είναι στο μέλλον θα είναι ένας εξωπραγματικός παίκτης. ”

“ Δεν διαβάζω αγγλικά μέσα, αλλά κάτι πήρε το μάτι μου σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα και κάτι που είπα εγώ. Δεν το εννούσα έτσι όμως. Ο Naby δεν ήταν ποτέ μέτριος. ”

“ Η κατάσταση ήταν κάπως δύσκολη, διότι μετά το ξεκίνημα τραυματίστηκε. Το ξεκίνημά του ήταν υπέροχο. Είναι πολύ σημαντικός παίκτης και για το παρόν και για το μέλλον της Liverpool. ”

“ Τώρα είναι σε καλή κατάσταση και δείχνει σε καλή κατάσταση στις προπονήσεις. Στη δική μας ομάδα όμως πρέπει να περιμένεις λίγο περισσότερο για την ευκαιρία σου. ”

“ Όταν πάρεις την ευκαιρία σου πρέπει να είσαι έτοιμος. Αυτό είναι όλο. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης και είμαστε περήφανοι που τον έχουμε στην ομάδα μας. ”

Ο Keita πλέον περιμένει τη νέα του ευκαιρία.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com