Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Solanke: «O Klopp είναι master στην εξέλιξη παικτών!»

Solanke: «O Klopp είναι master στην εξέλιξη παικτών!»

Μετά τον Trent Alexander-Arnold (και αναρίθμητους ακόμα στο απώτερο παρελθόν), και ο Dominic Solanke εκθείασε το χάρισμα του Jurgen Klopp στο man-management.

Προς τιμήν του λοιπόν (δεδομένου του ότι συγκριτικά με πέρυσι ο Γερμανός τον έχει σε «καραντίνα» τη φετινή σεζόν), ο Dom είχε να πει τα καλύτερα για τον προπονητή του, σε επίπεδο κλάσης και ανάπτυξης ποδοσφαιριστών.

Ας δούμε αναλυτικά τις δηλώσεις του Solanke στο επίσημο site της Liverpool:

«Ο Jurgen είναι ένας εξαιρετικός προπονητής και γνωρίζει καλά τι κάνει, ειδικά όταν φέρνει παίκτες ‘στο προσκήνιο.'»

«Μπορεί κανείς να δει τι έχει κάνει με τον Trent και τον Joe και πόσο μεγάλη διαδρομή έχουν διανύσει αυτοί οι δύο. Έχουν γίνει αμφότεροι παίκτες ζωτικής σημασίας για εμάς φέτος. Τους γνωρίζω εδώ και μερικά χρόνια, έχω δει το πώς έχουν αναπτυχθεί και (ο Klopp) οπωσδήποτε τους έχει βοηθήσει σε αυτό.»

«Όλη η ομάδα είναι καλή στο να με συμβουλεύει και να με στηρίζει. Όλοι τους με έχουν βοηθήσει. Από τη στιγμή πού πήγα στη Liverpool, όλοι με καλωσόρισαν και εγκλιματίστηκα αρκετά γρήγορα.»

«Είναι πάντα ωραίο όταν παίρνεις κάποια λεπτά συμμετοχής, ειδικά με την ομάδα της χώρας σου. Φυσικά, όλοι θέλουν να παίζουν στους συλλόγους τους και, όταν δεν επιλέγεσαι για ένα διάστημα, οφείλεις να σταθείς στα πόδια σου και να παλέψεις.»

Η στιγμή που ο Solanke σουτάρει και βάζει το πρώτο του γκολ με τα κόκκινα.
Η στιγμή που ο Solanke σουτάρει και βάζει το πρώτο του γκολ με τα κόκκινα.

 

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com