Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Δεν πάει πουθενά τον Γενάρη ο Fabinho!

Δεν πάει πουθενά τον Γενάρη ο Fabinho!

Τις τελευταίες ημέρες είχε αναπτυχθεί μια φημολογία κυρίως από την Αγγλική Mirror περί πώλησης του Fabinho στην προσεχή μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η Mirror ανέφερε πως ο Jürgen Klopp θέλει οπωσδήποτε να αγοράσει τον Pulisic από την Borussia Dortmund και ήταν έτοιμος να πουλήσει τον Fabinho στη Milan ή τη Juventus, προκειμένου να τον αποκτήσει.

Για ακόμη μια φορά, όμως η συγκεκριμένη πηγή αποδείχθηκε τελείως λανθασμένη. Ο Βραζιλιάνος δεν θα πάει πουθενά τον Ιανουάριου και ούτε το επόμενο καλόκαιρι.

Ο Γερμανός τεχνικός τον υπολογίζει κανονικά ενόψει της συνέχειας και μάλιστα τελευταία του έχει δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής στην Premier League, ώστε να προσαρμοστεί και σύντομα να είναι σε θέση να προσφέρει περίσσοτερα στην ομάδα.

Ένας ακόμη λόγος, για τον οποίον δεν ισχύει το συγκεκριμένο σενάριο είναι το ότι ο Klopp δεν έχει καμία πρόθεση να προχωρήσει σε κάποια προσθήκη μεσούσης της σεζόν. Η Liverpool θα συνεχισεί με το υπάρχον ρόστερ μέχρι το τέλος της σεζόν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Κανένα θέμα αποχώρησης Fabinho.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com