Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Fowler: “ Χρειάζεται τρόπαια η Liverpool ”

Fowler: “ Χρειάζεται τρόπαια η Liverpool ”

Αυτές ήταν οι δηλώσεις του Fowler για το φιλικό με τη Milan.

Πολύ όμορφο ποδόσφαιρο έχει παίξει τα τελευταία χρόνια η Liverpool, όμως η τελευταία φορά που κατέκτησε κάποιο τρόπαιο είναι αρκετά χρόνια πριν και συγκριμένα το 2012, όταν οι Reds πανηγύρισαν το League Cup. Αυτό είναι το πρόβλημα της ομάδας, σύμφωνα με τον Robbie Fowler.

Ο παλαίμαχος άσος της ομάδας μίλησε στην εκπομπή, The Debate του Sky Sports και τόνισε, πως η Liverpool θα πρέπει να έχει ως στόχο τα τρόπαια και όχι απλά να τερματίσει στην 4αδα.

“ Πρέπει να τερματίσει η ομάδα όσο πιο ψηλά μπορεί στο πρωτάθλημα. Όσο και να μιλάμε όμως για αυτή την τρομερή Liverpool, η οποία παίζει όμορφο ποδόσφαιρο αυτό δεν είναι πάντα αρκετό. Πρέπει να αρχίσει η συζήτηση για τους τίτλους. ”

“ Κατά τη γνώμη μου, ο Jürgen κάνει καλή δουλειά και έχει ένα σπουδαίο ρόστερ. Ένα επιπλέον πρόβλημά μας είναι η Man. City, η οποία παίζει θαυμάσιο ποδόσφαιρο. ”

“ Αυτό είναι ένα βασικό πρόβλημα για εμένα. Παίζουν τόσο καλό ποδόσφαιρο και πρέπει πραγματικά να τα δώσουμε όλα, ώστε να την κυνηγήσουμε μέχρι τέλους. ”

Έπειτα ρωτήθηκε αν αρκεί στην ομάδα να τερματίζει απλά στην τέταρτη θέση.

“ Όχι για εμένα δεν αρκεί. Εγώ δεν είμαι από τους οπαδούς, που πανηγυρίζουν όταν τερμαρτίζουν τέταρτοι. Μόνο ο πρόεδρος και οι ιδιοκτήτες ίσως πανηγυρίζουν, οι οπαδοί δεν πρέπει να το κάνουν. Εγώ θέλω να κερδίζω τρόπαια. ”

“ Καταλαβαίνω τους λόγους, για τους οποίους είναι χαρούμενη μια ομάδα, όταν βρίσκεται στην 4αδα. Όταν όμως είσαι η Liverpool πρέπει να στοχεύεις ψηλότερα και να παίρνεις τίτλους. ”

“ Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι το League Cup ή κάποιο άλλο. Ακόμα και το League Cup είναι φανταστικό τρόπαιο. Ας είναι και το FA Cup. ”

Τίτλους ζήτησε ο Robbie Fowler.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com