Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > «Μετανιώνει πού δεν επέλεξε Liverpool» o Mbokani! (vid)

«Μετανιώνει πού δεν επέλεξε Liverpool» o Mbokani! (vid)

Την ευκαιρία να ενταχθεί στο έμψυχο δυναμικό της Liverpool απέρριψε πριν από μερικά χρόνια ο Dieumerci Mbokani, σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου.

Ο Κονγκολέζος επιθετικός, ο οποίος μάλιστα το καλοκαίρι του 2017 ήταν μία ανάσα από το να γίνει παίκτης του Ολυμπιακού, ανέφερε ότι το 2010 είχε βρεθεί προ του διλήμματος «Liverpool ή Monaco».

Πλέον βγάζει το ψωμί του στη βελγική Royal Antwerp.

Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι ο Mbokani ήταν ένας από τους scorers των ‘Καναρινιών’ της Norwich City στο αλησμόνητο 4-5 του Ιανουαρίου του 2016 με αντίπαλο την ομάδα μας.

«Όταν έπαιζα στη Στάνταρ (Λιέγης), είχα να επιλέξω ανάμεσα στη Monaco και τη Liverpool», αποκαλύπτει αρχικά, στη βελγική εφημερίδα Het Nieuwsblad.

«Όμως αυτή η ιστορία τελείωσε άσχημα», συνεχίζει.

«Αν είχα πάει στη Liverpool, ίσως να είχα μία καριέρα σαν αυτή του Eto’o ή του Drogba.»

«Και αυτό διότι αισθάνθηκα ότι με τις (ποδοσφαιρικές) αρετές πού είχα, δεν πρέπει να ήμουν υποδεέστερος από αυτούς τους δύο.»

O Mbokani πανηγυρίζει το γκολ πού πέτυχε εναντίον της Liverpool.
O Mbokani πανηγυρίζει το γκολ πού πέτυχε εναντίον της Liverpool.

Αυτή ήταν η ιστορία πού είχε να μοιραστεί ο Mbokani σχετικά με την ομάδα μας. Η αλήθεια πάντως είναι ότι παρόλο πού τελικά δε ντύθηκε στα κόκκινα, εμείς έχουμε έναν λόγο να τον θυμόμαστε, όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video:

Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com