Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Davie Hay: “ Καλύτερος του Robertson ο Tierney ”

Davie Hay: “ Καλύτερος του Robertson ο Tierney ”

Τι και αν ο Andrew Robertson πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα της Premier League και αγωνίζεται βασικός στη Liverpool; Ο πρώην θρύλος της Celtic, Davie Hay φαίνεται να μην έχει σε εκτίμηση τον αριστερό οπισθοφύλακα των Reds.

Ο Hay, πιστεύει πως ο αριστερός μπακ των Hoops είναι καλύτερος σε όλου τους τομείς από τον Andy και θα έπρεπε να ξεκινάει εκείνος βασικός στην Εθνική Σκωτίας, παρά το γεγονός ότι ο Robertson είναι ο αρχηγός της Εθνικής. Αναλυτικά όσα είπε στην Glasgow Evening Times.

“ Για εμένα ο Kieran Tierney είναι ανώτερος του Andy Robertson σε όλους τους τομείς. Είναι σε ανώτερο επίπεδο τη δεδομένη χρονική στιγμή. ”

“ Υπάρχει πάντα η συζήτηση για το ποιος πρέπει να ξεκινάει βασικός στην Εθνική ομάδα της Σκωτίας και πως μπορούν να παίξουν και οι δύο μαζί. Για εμένα ο Tierney είναι κατά πολύ ανώτερος και θα έπρεπε να ξεκινάει. ”

“ Είναι εξαιρετικοί παίκτες και οι δύο και ο Robertson αγωνίζεται συνέχεια σε ένα ανώτερο πρωτάθλημα με υψηλές απαιτήσεις, όπως είναι η Premier League. Και παλί, όμως πιστεύω ότι αμυντικά είναι ανώτερος κατά πολύ ο αμυντικός της Celtic, Kieran Tierney. ”

Όπως και να ‘χει, ο Robbo έχει πάρει τη φανέλα βασικού στο σπίτι του και στη Liverpool και στην Εθνική Σκωτίας.

Σύγκριση μεταξύ Robertson και Tierney.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com