Είσαι εδώ
Home > HOMEPAGE HOT POSTS > Πάλι “πωλείται” η ομάδα;

Πάλι “πωλείται” η ομάδα;

Και ξαφνικά νέες φήμες έκαναν την εμφάνισή τους το πρωί της Παρασκευής και μιλάνε για μια πιθανή πώληση της Liverpool. Αυτή τη φορά οι συγκεκριμένες φήμες προέρχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και όχι από το Νησί, όπως είχε συμβεί τον Αυγουστό.

Τότε ήταν η Daily Mail, που είχε αποκαλύψει πρόταση για την εξαγορά των Reds ύψους 2€ δισεκατομμυρίων, η οποία είχε απορριφθεί από τους ιδιοκτήτες της ομάδας. Τώρα, είναι η σειρά της New York Post να αναφερθεί στο συγκεκριμένο θέμα.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως ο John Henry και ο Tom Werner ψάχνουν σιωπηλά για προτάσεις, ώστε να πουλήσουν την ομάδα. Το ίδιο δημοσίευμα τονίζει, πως αυτό αυτό οφείλειται στις παρουσίες των δύο ανδρών στο Anfield, οι οποίες δεν είναι πολλές.

Επίσης, τον δικό τους ρόλο στην υπόθεση έχουν οι Boston Red Sox, οι οποίοι τη φετινή σεζόν έχασαν αρκετά χρήματα παρά τη νίκη τους επί των LA Dodgers στο World Series τον προηγούμενο μήνα.

Θυμίζουμε, ότι τον Αύγουστο η Liverpool είχε τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος και είχε αναφέρει, οτι δεν πωλείται. Απλά, οι ιδιοκτήτες της ομάδας θα ήταν ανοιχτοί σε μια συμφέρουσα πρόταση συνεργασίας ή μια χορηγεία.

Πριν από λιγό καιρό η FSG έκλεισε 8 χρόνια στην ιδιοκτησία των Reds.

Ο John Henry, μάλιστα μετά την επιτυχία των Boston Red Sox κόντρα στους LA Dodgers είχε δηλώσει, πως η φετινή σεζόν μπορεί να είναι ξεχωριστή για τη Liverpool. Άλλος ένας λόγος, για τον οποίο δεν μπορεί να κριθεί -τουλαχιστόν για την ώρα- αξιόπιστο το ρεπορτάζ  της New York Post.

Νέες φήμες για πώληση της Liverpool.
Μοιραστείτε το!

Αφήστε μια απάντηση

Top
Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com